Først i Stavanger med Mitt Boligsalg

Kjell Ove Tovsrud var den første boligselgeren som tok i bruk tjenesten Mitt Boligsalg i Stavanger.– Tjenesten er avhengighetsskapende, Mitt Boligsalg er det første boligselgerne sjekker når de våkner om morgenen og det siste de sjekker før de legger seg for kvelden. Det er en tjeneste med siste-nytt-funksjon, sier megler Thomas Heggen i PrivatMegleren Bergesen & Partnere i Stavanger, og legger til:

Thomas Heggen, PrivatMegleren Bergesen & Partnere

INFOBEHOV
– Boligsalg og boligkjøp er noe av det viktigste i folks liv, og informasjonsbehovet er stort og du vil ha informasjonen umiddelbart.

Kjell Ove Tovsrud er kanskje over snittet interessert i teknologi og duppeditter. Ikke så rart kanskje når arbeidsgiveren heter Evry og driver med teknologi.

TIL SISTE BUD
Tovsrud lastet ned tjenesten på mobiltelefonen og fulgte sitt eget boligsalg til siste bud var akseptert.
– Mest av alt benyttet jeg Mitt Boligsalg til å sjekke interessenter og hvor mange som lastet ned salgsoppgaven. Det var jo spennende å følge. I tillegg er det interessant statistikk og jeg kunne følge hele budrunden. Det er litt spennende at det foregår i sanntid, du slipper å bli oppdatert senere. All informasjon ble logget i denne løsningen og det synes jeg er bra, sier Tovsrud.

LES OGSÅ: Doblet boligsalget i Stavanger

I SANNTID
Hustruen tok også i bruk Mitt Boligsalg, men i litt mindre skala enn ham selv.
– Noen ganger kunne det komme litt mye informasjon. Megleren var også veldig på, og det er hyggelig. Det er viktig at den personlige kontakten opprettholdes selv om det kan deles mye informasjon gjennom en en slik løsning, påpeker Tovsrud.

Tjenesten Mitt Boligsalg

SJEKKLISTE
Maren Melbye Veggeberg – også hun fra Stavanger – har også lastet ned Mitt Boligsalg.
– Jeg bruker den som en sjekkliste over ting som skal gjøres i prosessen. Det var også her jeg fikk bildene etter at fotografen hadde et utvalg bilder for gjennomgang, sier hun.

CAFÈ, SOFA ELLER TUR Hensikten med Mitt Boligsalg er å gi boligselgere ekstra service.
– Dette er vår digitale kommunikasjonsplattform med kundene. Du skal kunne gjøre det du normalt gjør uten å tenke på at nå må du ringe megler for å få en oppdatering. Du kan sjekke status og oppdateringer om du sitter på en cafe, ligger i sofaen eller spaserer en tur. Uansett hva du er opptatt med, får du varslinger gjennom Mitt Boligsalg,  forklarer megler Thomas Heggen.

SELGE BOLIG I STAVANGER: Vi kan hjelpe deg

-->