«Stille-regel» gjorde Stine til megler

Stine Haferkamp (34) har jobbet deltid i flere yrker enn en gjennomsnittlig pensjonist. Det skulle en deltidsjobb på et meglerkontor til før hun visste at hun hadde kommet hjem.


– Jeg trodde jeg ville studere kjemi. Det tok meg ett år på laben før jeg forstod at det eksisterte en stilleregel. Da hoppet jeg over til eiendomsmegling, smiler hun.

LES OGSÅ: Følg boligsalget direkte

SKIFTARBEID PÅ FELLESKJØPET
Stine Haferkamp er partner i PrivatMegleren Haferkamp & Partnere i Stavanger.
Hun var innom flere yrker før hun innså at det var eiendomsmegler hun skulle bli. Hun har jobbet i kjøkkenbutikk, som barnehagetante, husmaler, servitør og skiftarbeider i fórfabrikken til Felleskjøpet.

Stine Haferkamp

Det var hennes siste jobb som visningsassistent som overbeviste henne om at det var eiendomsmegling hun skulle satse på.

LES OGSÅ: Facebook – den nye boligselgeren

EDDERKOPPER OG HØYDER
– Du kan si mye om meg, men jeg er ikke redd for å prøve nye ting. Jeg jobbet som husmaler selv om jeg var redd for både høyder og edderkopper. Og jeg jobbet i barnehage uten å være noe utpreget barnevennlig, derav min korte karriere, ler hun.

LES OGSÅ: Høyere aktivitet og doblet boligsalg

UTADVENDT
Stine er selve symbolet på utdadvent. Likevel tror hun fremdeles at hun er sjenert.
– Det begynner vel å gå opp for meg at jeg kanskje ikke er så sjenert. Jeg snakker hull i hodet på folk, og det er ikke alle arbeidsplasser som tåler en slik som meg,  humrer hun.
Som eiendomsmegler får hun brukt sine sosiale egenskaper.

LES OGSÅ: Trendy å stelle i hagen

BLIR KJENT MED KJØPER OG SELGER
– Relasjoner er alfa og omega i arbeidet mitt. Jeg bruker mye tid på å bli kjent med både selgere og kjøpere. Det er viktig for meg å forstå hvilke forventninger de har, og hvordan jeg kan bidra til at prossessen blir best mulig for alle parter.

FEM KJAPPE

Drømmedestinasjon?
– Maldivene
Enebolig eller leilighet?
Jeg bor i enebolig.
Favorittmåltid?
Det må være sjømat. Nam.
Favorittsang?
Jeg er altetende musikalsk og jeg er en ordentlig danseløve.
Kjører?
– Den minste og mest elendige elbilen du kan tenke deg. Jeg spurte partnerne om jeg kunne ha logo på den, men da bare lo de. Jeg tolket det som et nei.

 

 

 

 

-->