Wenche først ute med Mitt Boligsalg

Wenche Gjærum fra Porsgrunn og Kjell Ove Tovsrud i Stavanger var de første som tok i bruk Mitt Boligsalg fra PrivatMegleren. Begge var godt fornøyd med tjenesten.


Gjærum lastet ned tjenesten i forbindelse med salg av sin bolig i Porsgrunn og Tovsrud gjorde det samme da boligen i Stavanger skulle selges. Begge fulgte boligsalget direkte.

Kjell Ove Tovsrud lastet ned Mitt Boligsalg

NYTTEVERDI
Wenche Gjærum forklarer at Mitt Boligsalg hadde stor nytteverdi for henne. Fotografen la inn bilder i løsningen da salget ble forberedt og klargjort. Hun fulgte videre salgsutviklingen – sjekket hvor mange som lastet ned salgsoppgaven, antall personer som kom på visning og naturligvis det kanskje mest spennende – selve budrunden.
– Jeg vi si at tjenesten er en nyttig funksjon fordi jeg kunne følge hele utviklingen av boligsalget, sier hun.

LES OGSÅ: Slik virker Mitt Boligsalg

Nå kan du følge hele salgsprosessen gjennom Mitt Boligsalg

FORTLØPENDE INFORMASJON
Hensikten med Mitt Boligsalg er å gi boligselgere informasjon fortløpende.
– Dette er vår digitale kommunikasjonsplattform med kundene. Du skal kunne gjøre det du normalt gjør, uten å tenke på at nå må du ringe megler for å få en oppdatering. Du kan sjekke status og oppdateringer om du sitter på en cafe, ligger i sofaen eller spaserer en tur, forklarer kjedesjef for marked i PrivatMegleren, Karen George.

LURER I BUSKENE
– Det er jo eksempler på boligselgere som har lurt i buskene for å med seg hvor mange som besøker visningen. Det slipper du med denne tjenesten, smiler George.

Uansett hva du er opptatt med, får du varslinger gjennom Mitt Boligsalg

Tusenvis av boligselgere har lastet ned plattformen på sin mobiltelefon. George sier at nettopp en slik tjeneste kan bidra til å høyne opplevelsen for kundene.
– Alle er opptatt av høyest mulig pris, men det skjer mye interessant frem til det siste budet foreligger. Vi tar kundene med på en spennende reise,  sier hun.

TOPP LØSNING
– Det er en helt topp løsning som virker veldig bra. Jeg kunne følge hele salgsprosessen og særlig spennende var det å følge budrunden. Jeg fikk også informasjon om hvilke budgivere som var med i kampen om leiligheten min, forteller Cecilie Henschien som nylig solgte sin leilighet i Oslo.

-->