Høyere aktivitet og doblet boligsalg

Boligmarkedet i Stavanger fortsetter den positive utviklingen. Aktiviteten er nå dobbelt så høy sammenlignet med samme tid i fjor.


– Det er veldig kjekt å følge utviklingen. Jeg skal ikke si at det har kommet en boost inn i boligmarkedet, men det er mer energi enn på lenge, sier daglig leder Janne Mette Bergesen i PrivatMegleren.

MEGLER I TOLV ÅR
Hun har meglet boliger i Stavanger-regionen i tolv år og erkjenner at oljenedturen har vært både langdryg og smertefull. Først og fremst for boligeiere som ikke fikk solgt.

LES OGSÅ: Her er PrivatMegleren i Stavanger

– Jeg har vært med på store oppturer, avbrutt av finanskrisen høsten 2008 som likevel ikke var noen stor krise sammenlignet med det vi har opplevd i Rogaland de siste årene. Vi ser mer optimisme og fin bevegelse i det lokale boligmarkedet, sier hun.

AKTIVITET VIKTIGST
Den siste boligprisstatistikken viser prisoppgang i Stavanger, men Bergesen påpeker at det er langt viktigere med aktivitet enn prisvariasjoner.

– Problemet i denne regionen var ikke fallende boligpriser, men at det ikke var kjøpere. Dermed ble det vakuum i markedet. Jeg pleier å si at man kjøper og selger i det samme markedet, men når det ikke er aktivitet bråstanser alt. Det er faktisk ingen andre områder i landet som har opplevd tilsvarende som boligeiere i denne regionen, sier hun.

Kan du friskmelde boligmarkedet i Stavanger?
– Ja, det vil jeg si. Et friskt boligmarked handler om aktivitet og det er det nå, svarer Bergesen.

STERKE VERKTØY
PrivatMegleren er allerede kjent for å gjennomføre innbydende og informative visninger og var først ute med bruk av blant annet romplakater. Bergesen er dessuten stolt av å ha nye verktøy ingen andre meglere i Stavanger har, som tjenestene «Mitt Boligsalg» og «KLiKK«.

(fortsetter under bildet av Mitt Boligsalg)

Mitt Boligsalg fra PrivatMegleren

«KLiKK» er et intelligent annonseverktøy. Løsningen sporer selv opp riktige boligkjøpere som igjen gir raskere boligsalg. PrivatMegleren har eksklusivitet på «KLiKK» i Norge.

Gjennom «Mitt Boligsalg» kan du som boligselger følge hele prosessen. I sanntid. Du kan sjekke  hvor mange som har lastet ned salgsoppgaven. Eller hvor mange besøkende det er på visningen. Budrunden kan du også følge direkte, naturligvis.

KLiKK finner selv boligkjøpere i sosiale medier

-->