Rekord-megleren

Han har solgt Bergens dyreste bolig noensinne.  Den erfarne megleren Tom Jørgensen tror ikke på nye rekorder i 2017.

Jørgensen har solgt de mest kostbare boligene i Bergen. Akkurat nå er han hentet inn for å  selge en leilighet til snaut 20 millioner kroner i C. Sundtgate.
– Det er faktisk mange bergensere som har anledning til å kjøpe kostbare boliger, spesielt fra pluss 50 år, sier Jørgensen, og fortsetter:

BYGGET EGENKAPITAL
– Mange i denne aldersgruppen har bygget seg opp en solid egenkapital i sin eksisterende bolig og renten er lav og forutsigbar.

Blir det satt prisrekord i Bergen i 2017?
– Selvfølgelig kan det skje, men jeg tviler på at det blir omsatt en bolig over 30 millioner kroner i år. Det skjedde ikke i 2016,  svarer Jørgensen. Han sier videre at han vet om boligeiere som vurderer salg, men tror likevel ikke at det skjer inneværende år.

TA DIREKTE KONTAKT MED Tom Jørgensen

BLIR KONTAKTET
Jørgensen er daglig leder og partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen. Han blir ofte kontaktet av boligselgere med eiendom i høyere prisklasse. Den erfarne meglerenhar en egen liste over potensielle kjøpere som bare venter på at den rette eiendommen legges ut for salg.

(fortsetter under bildet)

Denne leiligheten på Nordnes Brygge kan bli din

Den dyreste eiendommen som noensinne er omsatt i Bergen ligger på Natlandsfjellet med storslått utsikt over byen. Den ble solgt for i overkant av 30 millioner kroner for et par år siden og er rekord så langt.

LES OGSÅ: Frontleilighet på Nordnes Brygge tilslags

NORDNES BRYGGE
– Det er helt ekstraordinært at det omsettes boliger over 15 millioner kroner i Bergen, sier Jørgensen. Selv har megleren siden i fjor solgt flere leiligheter på Nordnes Brygge i prisintervallet 20-22 millioner kroner, samt en enebolig på Årstadgeilen til 22 millioner kroner og en villa i Kalfarveien til 19,3 millioner kroner.
Det ble solgt flere kostbare boliger i Bergen  i 2015 enn i 2016, og samlet i denne perioden ble det omsatt nesten 80 boliger over ti millioner kroner.

NISJEMARKED
– Vi merker at flere boligkjøpere har anledning til å kjøpe boliger over ti millioner kroner. Årsaken er god fortjeneste på eksisterende bolig og lave renter, sier Jørgensen.

Han er en av få meglere som må sies å ha spesialkompetanse på de mest kostbare boligene.
– Det øverste prissjiktet er et spesialisert nisjemarked og det innebærer at jeg som megler må holde meg mest mulig orientert om hvilke eiendommer som kommer for salg, sier Jørgensen.

-->