VISNING – en forsmak av livet på Skjoldnes

Utsikten til en ny botilværelse på Skjoldnes har fristet mange, og salget av leiligheter har gått over all forventning. Det nærmer seg byggestart, og dette er en invitasjon til deg som fortsatt vurderer en boligdrøm på Skjoldnes.Velkommen til en forsmak på det komfortable livet ved Nordåsvannet. Du er herved invitert til visning med lunsj à la Konow Lund.

Sted: Villa Skjoldnes, Sundts veg 57 (adresseforklaring nederst)
Tid: Lørdag 18. februar, kl. 14.00 – 16.00.

Kom og se hva som gjør Skjoldnes til et så enestående, spennende og innholdsrikt boligprosjekt: Leilighetene, interiørløsningene, bokvaliteten, komforten, det rause service- og opplevelsestilbudet og, ikke minst, den fabelaktige beliggenheten og utsikten. Her får du presentert leiligheter fra 66 til 194 kvm. med priser fra 4.490.000,- til 19.490.000,-.

Slik vil Skjoldnes bygges

Slik vil Skjoldnes bygges

 Skaff deg sjåfør
På lørdag får du være blant de første som får nyte noe av livskvaliteten på Skjoldnes. Vår egen kokk presenterer det fremtidige innholdskonseptet i Konow Lund Villaen, med smaksprøver på mat, vin og opplevelser som beboere vil tilbys på vårt lokale serveringssted. Skaff deg sjåfør og legg turen til Skjoldnes for en herskapelig visning med deilig fingermat og forfriskninger.

Først kommer miljølokket og parken
Miljølokket over motorveien blir det første som påbegynnes på Skjoldnes. Det cirka 230 meter lange lokket vil dekke til skjæringen fra da motorveien ble bygget, og bedre tilgangen til strandområdene ved Nordåsvannet. Oppå miljølokket vil det bli anlagt et flott parkanlegg med baner for tennis, badminton og boule. Her kommer parsellhager for beboerne, turstier og vrimleplasser. Rundt karpedammen til Villa Skjoldnes vil det bli flotte uteplasser med benker og terrasser med liggestoler.

Spennende servicetilbud for beboerne
På lunsjtreffet får du høre hvordan den vakre Konow Lund Villaen skal totalrenoveres og utvikles med vinkjeller i underetasjen, eget serveringssted med bar og utseservering i første etasje, business lounge med utleiekontorer, møterom og servering i andre etasje og gjestesuiter for besøkende i tredje. Det hele skal være et selvfinansierende og ikke del av felles kostnadene.

 

Felles båthus og badehus
Badestranden skal oppgraderes og bli del av et vakkert strandområde for fellesskapet på Skjoldnes. Båthuset som tilhørte Konow Lund Villaen skal totalrenoveres og bygges om til badehus med omkledningsrom og båthus med kanoer og kajakker til disposisjon for beboerne. Her kan du sette deg i en kajakk og padle rett over til «ferieparadiset» Marmorøyene på noen få minutter.

Hele byggetrinn 1 med fasiliteter skal være ferdigstilt ved innflytting. Det betyr at alle boliger, utearealer og livsstilsfasiliteter vil stå ferdig når beboerne flytter inn i sine nye hjem. Tilbudene du får en smakebit av på visningen er noe av det som skal utgjøre livskvaliteten på Skjoldnes.

Er du interessert tar du kontakt med:
Remy Andre Brekke +47 98 68 67 87 – remy.brekke@privatmegleren.no
Ximena Sagenes +47 93 68 05 86 -Xs@privatmegleren.no

Se prospekt og boligvelger på www.skjoldnes.no

* Be sjåføren ta av fra Nesttun sentrum, følge Sundts veg rett frem forbi Ramstad Gård og broen over motorveien hvor dere kommer til Villa Skjoldne

-->