Den beste verktøykassen!

Boligmarkedet går inn i en hektisk periode og PrivatMegleren kan friste med et verktøy ingen andre meglere har i Norge – appen «Mitt Boligsalg«.


GRETHE W. MEIER
Adm.dir, PrivatMegleren


Grethe W. Meier

Grethe W. Meier

Som boligselger kan du via «Mitt Boligsalg» følge hele prosessen online fra befaring til bud og oppgjør. Appen gir deg all informasjon. Du kan til og med følge med på hvor mange som besøker visningen og antall nedlastinger av salgsoppgaven. Det er ikke bare boligselgerne som jubler. Meglerne er like entusiastiske fordi det er en kontinuerlig informasjonsutveksling. Du laster ned appen fra GooglePlay eller Appstore.

EKSKLUSIV
Vi kan ikke la være å nevne et annet verktøy – «Automated Marketing». PrivatMegleren har eksklusiv rett på dette frem til 2020. I våre naboland Sverige og Danmark er det tilgjengelig hos flere meglerkjeder. Boligselgere er storfornøyd med verktøyet som vi har gitt navnet KLiKK.

RASKERE
Med KLiKK selges boligene i gjennomsnitt 27 prosent raskere sammenlignet med Finn.no. Vi setter likevel ikke disse opp mot hverandre. Vi bruker også gamle kanaler som papiravis fordi vi vet at vi gjennom papiravisen når potensielle kjøpere som ikke er på aktiv boligjakt.

SPORER BOLIGKJØPERE
KLiKK er et verktøy som selv finner veien til potensielle kjøpere i sosiale medier. Såkalte algoritmer analyserer søk og interessene til nettbrukerne og definerer utfra dette hvem som er i målgruppen. KLiKK er en suksess og med dette verktøyet sporer vi opp boligkjøpere du ganske sikkert ikke ellers hadde nådd.

KONKURRANSE
PrivatMegleren tar ikke mål av seg til å være størst, men vi vil naturligvis være best. Vi definerer oss som en utfordrer og vi gir oss ikke. Hvert boligsalg er en konkurranse der vi skal prestere på høyeste nivå. Derfor er vi opptatt av å ha en velutrustet og fungerende verktøykasse.

KRAFTIG ØKNING
I 2016 omsatte vi boliger for 66 milliarder kroner. Vi solgte 50 prosent flere boliger i prisintervallet 10-15 millioner kroner enn året før. For boliger over 15 millioner kroner hadde vi en vekst på 76 prosent. Om det er små eller store boliger vi selger, kan du alltid stole på at du får en kompetent megler som tilbyr deg en verktøykasse som kan maksimere prisen på din bolig. Spør du en boligselger om hva som er det viktigste er svaret alltid det samme: Høyest mulig pris!

-->