Hoffleverandør til Skjoldnes

– I´m bringing The Great Gatsby to Skjoldnes,  smiler Nina Hamilton Totland fra Kvänum Bergen.


Hun er interiørkonsulent for kvalitetsprodusenten Kvänum. Sammen med kollega Kjersti Minde Nese er hun ansvarlig for kjøkken, bad og garderobeløsninger til Skjoldnes. I tillegg har Nina ansvar for interiøret i fellesområdene og i servicebygget Villa Konow Lund.

Hoffleverandør
Kvänum er hoffleverandør i Sverige. I følge Nina er det et kvalitetsstempel i seg selv. Kjøperne på Skjoldnes får velge mellom to ulike kjøkkenleverandører.
– Vi er i gang med å sette sammen ulike pakkeløsninger, der alt er nøye gjennomtenkt. Det er ingen tilfeldigheter hos oss. Alle materialer, farger, strukturer og kombinasjoner er satt sammen for å harmonere med Skjoldnes. Hele Kvänum sitt sortimentet er selvsagt tilgjengelig for kundene dersom de ønsker noe annet, forteller hun entusiastisk.

Ti timer interiørrådgivning
Nina vet at det er mange vanskelige valg som skal tas når man kjøper ny bolig. Derfor tilbyr Kvänum Bergen ti timer med interiørrådgivning med Nina til Kvänumkundene, helt gratis.
– Du har så mange rom å tenke på i nye leiligheter, så mange detaljer. Mange er overveldet når de kommer til meg. Derfor tar vi oss god tid. Vi tenker helhet, ikke bare fronter og benkeplater. Jeg kan hjelpe dem med alt fra maling til lamper og gardiner. Du skal tenke wow, når du kommer inn i et Kvänumkjøkken, stråler hun.

LES OGSÅ: Vi har kjøpt oss en livsstil

Skjoldnes er et prestisjeprosjekt, er du spent?
– Jeg er alltid litt nervøs i starten av prosjekter, men det er en god katalysator for at jeg skal yte mitt beste. Som interiørkonsulent er jeg takknemlig for å være med på hele prosessen. Vi skal ikke bare levere kjøkken, vi får en relasjon til kundene og får mer enn et innblikk i hvordan drømmekjøkkenet deres ser ut. Jeg har også ansvar for fellesområdene og Villa Konow Lund. Det er virkelig et drømmeprosjekt, sier  hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nina ser frem til å jobbe med Skjoldnes

Nina ser frem til å jobbe med Skjoldnes

Onkelen er en inspirasjon
Hamilton Totland er opprinnelig fra USA og snakker engasjert om somrene på East Hampton.
– Jeg har fått masse inspirasjon fra min onkel. Han totalrenoverte herskapshus for mangemillionærene i East Hampton. Sommeren var magisk for meg, jeg fikk være med min onkel gjennom hele prosessen, fra møter med håndverkere til utvelgelse av lamper og tapeter. Det var fantastisk, minnes hun.

LES OGSÅ: Kjærlighet ved første blikk på Skjoldnes

Hva er det beste med å jobbe med dette prosjektet?
Det er flere faktorer. For det første er det fantastisk å få arbeide med noe av det jeg elsker aller mest. For det andre er det utrolig gøy å jobbe med utbyggeren Christian Foss. Som forretningsmann og utbygger er han unik. For meg er interiør en lidenskap – for ham er Skjoldnes en lidenskap. Han setter høye krav til samarbeidspartnerne sine, og i de rammene får vi også anledning til å vise oss på vårt aller beste. Det er forfriskende, sier hun fornøyd.

-->