Vi har kjøpt oss en livsstil

Ekteparet Marianne og Knut Pedersen dyrker opplevelser. Da de hørte om Skjoldnes fant de et livsstilskonsept de falt umiddelbart for.


Ekteparet ønsker å få mest mulig ut av hverdagen. Begge er over gjennomsnittet interessert i mat og vin og er ofte på reiser til Italia for å dyrke lidenskapen.

LES OGSÅ: Kjærlighet ved første blikk på Skjoldnes

PERFEKT TOTALKONSEPT
– På Skjoldnes blir det vinkjeller og det er jo perfekt for oss vinentusiaster. Den planlagte vinkjelleren symboliserer kvalitetene i livsstilskonseptet på Skjoldnes, sier Pedersen.

Leiligheten ekteparet har sikret seg rommer 121 kvadratmeter og tilgang til helt ekstraordinære fasiliteter som badehus, badestrand, gjestesuiter – og gjestebrygge, selskapslokaler, restaurant, kajakk, fluefiske og tennisbane.

KJØKKEN FOR HYGGE
Pedersen er naturligvis opptatt av hvordan kjøkkenet vil se ut.
– Vi kommer nok til å vektlegge gode løsninger på kjøkkenet med tanke på funksjonalitet og hygge. Det er her vi kommer til å tilbringe mye tid med mat og god vin sammen med familie og venner, sier Knut.

LES OGSÅ: Arkitekten bak Skjoldnes

FALT FOR HELHETEN
Det var ikke en spesiell faktor som virket forlokkende på Skjoldnes. Det var helheten.
-Vi likte konseptet og ideen bak Skjoldnes da vi leste om det. Leilighetene er flotte og stilfulle. Vi får nydelig utsikt, kveldssol og veldig nærhet til Nordåsvannet. Det blir også spennende med det planlagte miljølokket med aktivitetstilbud som en del av utbyggingen, sier de samstemt. Begge er helt klar på at fasilitetene som følger med Skjoldnes skal brukes aktivt.

LIVSSTIL
-Planene for Konow Lund villaen er veldig spennende. Det blir et sosialt møtested med pub og restaurant, bibliotek, kontorfasiliteter, gjesterom og egen vinkjeller for de som ønsker det. Vi ser også for oss at vi kommer til å benytte naust og strandområde med kanoer og kajakker. Det er her livsstil kommer inn, sier ekteparet.

LES OGSÅ: Dette er Skjoldnes

Utvalgte fasiliteter ved Skjoldnes

 • Selskapslokaler: Konow Lund Villaen, Skjoldnes og Sjøhuset.
 • Vinkjeller
 • Tennis – og badminton, boule
 • Kajakkpadling, fluefiske, badehus og badestrand
 • Renholdstjenester, vaktmestertjenester
 • Businesslounge, gjestesuiter og gjestebrygge

  Konow Lund Villa blir servicesenter

   

  Aktiviteter rett utenfor stuedøren

  Aktiviteter rett utenfor stuedøren

   

   

   

  Morgentur i kajakk

23

16 8

 

 

 

 

 

 

 

-->