Lene får kick av å selge boliger

Lene Killingtveit (25) trenger ikke lenger å sitte på hesteryggen for å få adrenalinrush. Nå får hun kick av å selge boliger.


Først fire kjappe til Lene:
Hus eller leilighet?
Hus, jeg bor i en tomannsbolig sammen med samboeren min.
Favorittsang?
– Sail av AwolNation. Den hører jeg på før visninger for å gire meg opp.
En dag i et annet yrke?
– Advokat. Jeg hadde likt utfordringene. Dessuten elsker jeg å prate.
Drømmedestinasjon?
– Øyhopping i Karibien.

Lene Killingtveit (25) er eiendomsmegler hos PrivatMegleren Kvelland & Partnere i Skien, med ansvar for hyttemarkedet i Telemark. På spørsmål om hva som motiverer henne i jobben som eiendomsmegler, kommer svaret kontant:
– Prestasjon. Jeg er definitivt et prestasjonsmenneske. Jeg elsker utfordringene som følger med i megleryrket. Det begynner allerede under den første telefonsamtalen med en potensiell selger og slutter ikke før salget er i boks og både selger og kjøper er fornøyd. Det som er mest utfordrende er samtidig det som er mest artig. Budrunder og forhandlingene er noe av det jeg liker best, men jeg synes at hele prosessen er fantastisk, sier hun entusiastisk.

LES OGSÅ: Valgte først bort PrivatMegleren 

(Saken fortsetter under bildet)

Det er lite hviletid hos Lene

Lene har NM-medalje i både polocrosse og volleyball.

FÅR KICK AV Å SELGE
Det nærmeste Lene kommer avslapning er skiturer i hjemtraktene på Rauland. Ellers er tempoet høyt for megleren, som forteller at hun er et utpreget konkurransemenneske.
– Jeg har alltid likt å delta i konkurranser. Jeg har drevet aktivt med ridning, både sprangridning, feltritt og polocrosse. På videregående drev jeg med volleyball. Vi tok sølv i NM i polocrosse i 2006 og bronse i NM i volleyball i 2009. Nå spiller jeg bare på gøy, jeg får kickene mine av å selge boliger, smiler Lene.

TILLIT ER ALT
Lene beskriver seg som et servicemenneske og forteller at kundekontakten er det beste ved jobben.
– Jeg jobber enormt mye og det at jeg har så mye kontakt med mennesker er det som gjør at jeg ikke bare liker jobben min, men elsker den. Jeg er et sosialt vesen og jeg synes at det er veldig givende å treffe forskjellige mennesker hver dag. Jeg bruker mye tid på å bli kjent med potensielle kjøpere og kartlegge behovene deres. Jeg er naturligvis opptatt av å skape tillit, slik at de kan være åpne om hvilke forventninger de har, sier hun.

LES OGSÅ: Spår godt hyttemarked

ALLTID TILGJENGELIG
Frihelger er et dyrebart gode for Lene. Med høysesong for hyttemarkedet blir det visninger både lørdager og søndager. Ofte kjører hun potensielle kjøpere helt frem til døren når de skal på visning.
– Det er jo noen ganger vanskelig å finne frem til hyttene, så jeg kjører gjerne og henter folk hvis de skulle ha behov for det, forteller hun.
Når hun ikke er på jobb liker hun å reise bort, slik at hun får ordentlig fri.
– Jeg er alltid tilgjengelig på telefon, så min drømmeferie måtte nok blitt en uke så langt syd jeg kommer. Jeg har vanskelig for å si nei til visninger, selv om jeg har lovet mannen min en fridag. For meg er det enormt viktig å være tilstede for kundene, man vet jo aldri når de har behov for råd eller har spørsmål som må avklares raskt. For eksempel har jeg opplevd at hytter blir forsøkt kuppet før visning. Da er det kjipt om megleren har mobiltelefonen på flightmode, for å si det sånn, sier Lene.

(Saken fortsetter under bildet)

Lene elsker å reise

Lene elsker å reise

 

Klikk her for å komme i kontakt med Lene

-->