Julegavetips for interiørelskeren

Kasia Baranska fra Milla Boutique på Aker Brygge deler sine beste julegavetips.


– Vi følger ikke trender i Milla Boutique, vi skaper trendene. Markedet er overmettet av trender, det viktigste er at personligheten din reflekteres i stilen din. Ikke vær så opptatt av hva som er populært, våg å skape ditt eget. Det sier Kasia Baranska fra den eksklusive interiørbutikken Milla Boutique i Oslo.

image1

Kasia Baranski fra Milla Boutique

NATURMATERIALER
Akkurat nå er Milla Boutique veldig inspirert av naturen og bruker mye naturmaterialer i sine utstillinger. Tre, kvist, resirkulert papir og stein er materialer butikken  jobber mye med nå. Marmor er fremdeles veldig populært, og ellers går det mye i gull og kobber. Det er stor etterspørsel etter produkter fra klassiske designere som Missoni Home og Jonathan Adler.

 

 

GAVEHJELP
Kasia forteller at det ikke er uvanlig med mannlige kunder i butikken.
– Mange blir litt overrasket når de hører det. Mennene synes vel kanskje at det er lettere å handle gaver til sine kjære når vi hjelper dem, og vi synes jo at det er kjempegøy å være gode guider. Det aller viktigste når man kjøper gaver til andre er at man distanserer seg fra egen stil. Det er tross alt ikke du som skal ha gaven selv, sier hun muntert.

DETTE ER KASIAS BESTE GAVETIPS

TIL KONA
– Sengetøy fra Missoni Home er veldig populært. Smykkene fra Bjørg er nydelige og jeg vet at det er mange damer som vil bli glade for å finne smykker under treet. Jonathan Adlers Dora Maar bowl er en klassiker som passer i de aller fleste hjem.

(saken fortsetter under bildene)

Missoni Home Giacomo badekåpe 2 549,-

Missoni Home Giacomo badekåpe 2 549,-

 

 

 

 

 

 

 

 

dora-maar-vase-liten_40_2013-03-17-20-55-23

Dora maar vase fra Jonathan Adler 3 290,-

 

 

 

 

 

alphabet-ring-a-s_40_2013-10-29-11-02-28

«Alphabet» fingertupp ring fra Bjørg 560,-

 

 

 

 

 

TIL MANNEN
– Krystall karaffel fra Frederik Bagger er et godt tips. Glass og utstyr til å skape en kul minibar er gaver som er både stilig og praktisk. Vi har også et nytt gallerikonsept som heter «YellowKorner Gallery». Det er kun 70 steder i verden som har dette konseptet, så bildene er veldig eksklusive.

(saken fortsetter under bildene)

Crispy whiskey karaffel fra Frederik Bagger 1 199,-

Crispy whiskey karaffel fra Frederik Bagger 1 199,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Yellow Corner Gallery. Juliette Jourdain - The Wonders Anne fra 1215,-

YellowKorner Gallery. Juliette Jourdain –
The Wonders Anne fra 1215,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIL VENNINNEN
– Vi har masse fine bøker som er like fine å se på som å lese. Boken om Kate Moss er helt rå og har helt fantastiske bilder. Duftlys fra Voluspa vil nok de fleste bli glade for å få. Nikolas Vahe har matprodukter som pynter opp ethvert kjøkken. Eller hva med en fin flaske med olivenolje? sier en sprudlende Baranska.

Kate Moss 849,-

Kate Moss 849,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivenolje med chili 99,-

Olivenolje med chili 99,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Cris champagne duftlys fra Voluspa 349,-

Crisp champagne duftlys fra Voluspa 349,-

-->