Slik fant de drømmeboligen

Disse to kvinnene har en ting til felles. Uten KLiKK fra PrivatMegleren hadde de ikke funnet drømmeboligen!

________________________
GRETHE W. MEIER
Adm.dir, PrivatMegleren
________________________
Grethe03
Jeanette Hordvik hadde lagt inn en profil på Finn.no som skulle varsle henne om boliger under seks millioner kroner. Boligen hun endte opp med lå ute med en prisantydning på 6,2 millioner kroner. Den eksklusive KLiKK-teknologien til PrivatMegleren sporet henne likevel opp og hun og familien kjøpte boligen.

LES OGSÅ: Dette er KLiKK fra PrivatMegleren

Hadde akkurat kjøpt bolig
Caroline Skagestad var overhodet ikke på boligjakt. I fjor kjøpte hun seg en leilighet og var svært tilfreds med sin nye bolig. Men så poppet en ny leilighet opp i feeden hennes på Facebook. Det var – som hun selv beskriver det – kjærlighet ved første blikk. Jeg kan jo også nevne ekteparet som tidlig i 2016 sto frem i Dagens Næringsliv og fortalte om den revolusjonerende teknologien de hadde benyttet ved boligsalget. Boligen de skulle selge lå i et område i Sørum og prisen de ønsket var høyere enn andre boliger i nærheten. Ekteparet valgte PrivatMegleren og løsningen KLiKK. Det endte med mange på visning og et bud langt over prisantydning.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren

Valgte bort PrivatMegleren, men så…
I dette nummeret kan du også lese om ekteparet Jacobsen som først valgte bort PrivatMegleren da de skulle selge sin kostbare enebolig. Jacobsen benyttet til og med et ecxel-program for å sjekke ut hvilke megler som burde få salgsoppdraget. Høyest score fikk PrivatMegleren, men han endte likevel opp med å gi oppdraget til en konkurrent. Etter et halvt år tok han kontakt med PrivatMegleren fordi huset fremdeles var usolgt.

Kerstin og Leif Sverre Jacobsen valgte først bort PrivatMegleren

Kerstin og Leif Sverre Jacobsen valgte først bort PrivatMegleren

Interessen økte
Vi annonserte boligen med KLiKK på Facebook og plutselig økte interessen formidabelt. Flere av interessentene fortalte at de aldri hadde fått med seg at boligen var for salg, og kjøperen som allerede bodde i nabolaget var også helt ukjent med at drømmeboligen hadde ligget så lenge i markedet.

Megler utgjør en forskjell
Enkelte hevder at meglervalget ikke betyr noe. I eksemplene over har vi demonstrert at det er stor forskjell. Megleren utgjør faktisk en forskjell. Frem til 2020 har PrivatMegleren enerett på KLiKK i Norge. Dette er en løsning som – basert på analyse av algoritmer – selv definerer hvem som kan være potensielle kjøpere av din bolig. Det finnes «kalde» og «varme» boligkjøpere. Den siste kategorien er ikke vanskelig å nå. De er selv aktive. Men den største kjøpergruppen er de «kalde» kjøperne.
Disse kjøperne finner du ikke på Finn.no.

-->