Bakeren rev hele leiligheten før salg

Megler Christer Vikebø mer enn antydet at den lille leiligheten hadde potensial. Men først måtte boligselger Terje Skaar gjøre en del nødvendige grep. Skaar rev like godt hele leiligheten.


bolig4

SE FLERE BILDER NEDERST

Den ivrige boligselgeren konkluderte med at han ville forvandle den fallerte leiligheten til et smykke.

Stod på stein
– Da jeg kom på en ny befaring var gulv, tak og vegger revet ned. Jeg stod på bare stein inne i leiligheten og lurte på hva i all verden jeg hadde stelt i stand, humrer megler Christer Vikebø i PrivatMegleren Vikebø & JørgensenChrister Vikebø ble tatt på ordet av boligselgeren, bokstavelig talt

Christer Vikebø ble tatt på ordet av boligselgeren, bokstavelig talt

Vel og merke hadde Vikebø påpekt en del skavanker med studioleiligheten.
– Jeg tenkte at dette blir enten fiasko eller suksess for meg som rådgiver. Jeg var litt bekymret, erkjenner megleren.


Trist og gammel
Terje Skaar brukte høsten på oppussing. Han kjøpte leiligheten i Olaf Ryes Vei 35 i 2005. Den gang betalte han 715 000 kroner.
– Før jeg rev leiligheten kunne jeg kanskje maksimalt fått 1,5 millioner kroner, men det var en optimistisk pris. Leiligheten var ganske så trist og gammel, sier han.

Nesten 50 på visning
Da Vikebø nylig inviterte til visning fikk Skaar en god pekepinn på at han hadde gjort det riktige. Nesten 50 personer ønsket å se leiligheten og seks budgivere kjempet om å bli den nye eieren.

Byens beste megler
– Det har aldri vært så mange folk i leiligheten før. Megleren trakk ut for å gi mer plass til alle de skuelystne, smiler boligkjøperen. Leiligheten på 23 kvadratmeter gikk for 2,150 millioner kroner.

Hvor mye brukte du på oppussing?
– Rundt 200 000 kroner. Det er ikke tvil om at jeg tjente på å ta ut potensialet som megleren uttalte det. Jeg brukte byens beste megler, smiler Skaar som to ganger er kåret til Norges beste baker og sørger for at hurtigruteturister får de beste baker-og konditorvarene på sin reise langs kysten.
bolig1

bolig2

bolig3-hoy

-->