17 leiligheter i Sandalshagen solgt umiddelbart

Da boligutvikleren JM presenterte Sandalshagen på Nesttun nylig, ble 17 leiligheter solgt umiddelbart. Rett over nyttår starter byggingen av det storslåtte prosjektet som har vært på tegnebrettet i 12 år.


Dyveke Wigand i JM (mobil: 41107584)

Dyveke Wigand i JM (mobil: 41107584)

– Responsen har vært overveldende og det i en periode av året der boligmarkedet er på det laveste aktivitetsnivået, sier salgs- og markedssjef Dyveke Wigand i JM. Hun regner med at Sandalshagen vil bli utsolgt tidlig i 2017.

Skal bygge 44 leiligheter
Totalt skal det bygges 44 romslige leiligheter i Sandalshagen. De heldigste kan håpe på at de får flytte inn og feire julen 2018 i sine nye leiligheter.  Kjøperne er stort sett unge seniorer på rundt 50 år som vil erstatte enebolig med en lettstelt og moderne leilighet med utsikt og stor terasse.

I første omgang kommer kjøperne fra Skjold og Midttun, samt i andre deler av Fana og Ytrebygda.
(fortsetter under bildet)

Slik er utsikten fra leilighetene i Sandalshagen

Slik er utsikten fra leilighetene i Sandalshagen

Garasjeplass
Leilighetene ligger i gjennomsnitt på 68 000 kroner kvadratmeteren inkludert garasjeplass. Til sammenligning ble det akkurat solgt en gammel leilighet på 23 kvadrat i sentrum til 93 000 kroner kvadratmeteren uten mulighet for parkering.

INTERESSERT – ta kontakt med PrivatMegleren NyeBoliger Bergen

Premium leiligheter
– Dette er såkalte premium leiligheter med gode kvaliteter og panoramavinduer. Vi har plassert en visningsbrakke i Sandalshagen som interesserte kan besøke, og hvor man får et godt innblikk i alle detaljer rundt prosjektet og kan se hvilke materialer og kvaliteter som blir brukt. Vi har dessuten lagt stor vekt på utearealene. De skal innby til kontakt med andre beboere. Vi er veldig opptatt av å skape gode bomiljøer,  forklarer Wigand.

-->