Kjærlighet ved første blikk på Skjoldnes

–  Boligannonsen bare poppet opp på Facebook. Dermed var det gjort. Kall det gjerne kjærlighet ved første blikk, sier Caroline Skagestad som ikke engang var på boligjakt.


30-åringen hadde nokså nylig kjøpt seg ny leilighet på Apeltun i Fana da det plutselig dukket opp en boligannonse for Skjoldnes på Facebook som var skreddersydd og tilpasset henne. KLiKK-teknologien til PrivatMegleren definerte henne som en potensiell kjøper på Skjoldnes.  Dette er en løsning som selv finner veien til boligkjøpere i sosiale medier.

Slik vil Skjoldnes se ut fra Nordåsen

Slik vil Skjoldnes se ut fra Nordåsen

LES OGSÅ: Ta direkte kontakt med megler for mer informasjon


LOVE AT FIRST SIGHT
Annonsen viste flere av leilighetene som skal bygges i det nye Skjoldnes prosjektet, som skal stå ferdig i slutten av 2019. Skagestad, som overhodet ikke var på boligjakt, lot seg likevel rive med.

– Det var «love at first sight», smiler hun. Nå har hun sikret seg en 60 kvadratmeter stor leilighet i Bygg 6 som skal huse 43 boenheter. Nærheten til Nordåsvannet var helt avgjørende for den aktive roeren som satser hardt på å være en del av den norske OL-troppen i Tokyo i  2020.

MITT ANDRE HJEM
– Nordåsvannet er mitt andre hjem. Jeg ror så ofte jeg kan og med den nye leiligheten blir Nordåsvannet mer tilgjengelig. Jeg får dessuten en fantastisk utsikt over Nordåsen, sier hun og fortsetter:

– Etter at jeg oppdaget boligannonsen på Facebook, var det ingen tvil om at dette var stedet for meg.

Coroline og treningsvenninnene er ofte på Nordåsen

Coroline og treningsvenninnene er ofte på Nordåsen


GLEDER SEG
30-åringen er utdannet innen økonomi og matematikk og jobber som kontraktsansvarlig i et børsnotert selskap. Med en krevende jobb og klare OL-ambisjoner har hun det travelt de neste årene. Derfor lar hun seg ikke stresse av ventetiden.

– Overhodet ikke. Jeg har nok å bruke tiden på, men gleder meg over at jeg har kjøpt den nye leiligheten og ser frem til jeg skal flytte inn, naturligvis.

BADESTRAND OG TENNIS
Skjoldnes er et prosjekt med mange storslåtte fasiliteter som egen badestrand, badehus, båthus, felles grill, gjestebrygge og kasteplass for fluefiskere, samt tennis- og badmintonbane.

– Hvor viktig er disse utefasilitene for deg?
– Det viktigste for meg er nærheten og tilgjengeligheten til Nordåsvannet, men alt det andre er selvfølgelig en stor bonus, svarer hun.

Her kan du lese mer om Skjoldnes

-->