Valgte først bort PrivatMegleren

Leif Sverre og Kerstin Jacobsen valgte først bort PrivatMegleren, men da megleren som vant oppdraget ikke maktet å finne kjøpere, lot ekteparet PrivatMegleren selge det kostbare huset.


Da Jacobsen la ut boligen for salg, lokalisert på Paradis i Bergen, gjorde han en grundig jobb i forkant. Ved hjelp av excel, satte teknologen Leif Sverre opp en vekting av ulike megler-tilbud for å finne ut hvilken megler som kunne svare best på oppdraget på salg av boligen. Med klare parametre og forventninger kom PrivatMegleren best ut i scoren han satte opp.

Denne boligen på Paradis i Bergen ble solgt for drøyt 13,2 mill

Denne boligen på Paradis i Bergen ble solgt for drøyt 13,2 mill

Kansellerte
Likevel valgte Jacobsen en konkurrent. Etter seks måneder kansellerte han oppdraget og tok kontakt med Tor Ramsøy i PrivatMegleren.
– Med PrivatMegleren oppnådde jeg det jeg hadde forventet, forteller Jacobsen. Boligen ble solgt for drøyt 13,2 millioner kroner.


Hva skilte seg ut hos PrivatMegleren?
– Markedsføringen var mer moderne, og PrivatMegleren tok i bruk sosiale medier den forrige megleren ikke gjorde. Målgruppene ble mer eller mindre designet av PrivatMegleren. Jeg merket at potensielle kjøpere ikke engang visste at huset var til salgs da jeg brukte den forrige megleren. Til og med kjøperen av boligen var ukjent med at huset hadde ligget ute for salg og ble svært overrasket, sier Jacobsen som nå har flyttet med familien til Fredrikstad.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren

Brukte «KLiKK»
Megler Tor Ramsøy minnes godt samtalen med Jacobsen da PrivatMegleren ble valgt bort.
– Det var jo en hyggelig samtale. Jacobsen hadde vurdert tre meglere og kuttet relativt raskt ut den ene. Det stod da mellom oss og en annen meglerkjede. Anbefalinger for den andre megleren var  utslagsgivende for at vi ikke først fikk oppdraget, sier Ramsøy. Han sier videre at PrivatMegleren tok i bruk «KLiKK» som selv sporer opp potensielle boligkjøpere i sosiale medier.

ramsoy01– På visningen møtte det seks, sju personer som ikke hadde fått med seg at boligen hadde ligget ute for salg over en lengre periode. Nettopp det å definere målgrupper og ha et verktøy for å spore disse opp var helt avgjørende, fortsetter den erfarne megleren.

Historien gjentok seg
Og langt på vei gjentok historien seg da Jacobsen og hustruen skulle kjøpe i Fredrikstad. Jacobsen hadde riktig nok sett at sin nåværende bolig lå ute for salg, men valgte å ikke by før han hadde solgt boligen sin i Bergen.
– Da jeg etterhvert ønsket å se nærmere på boligen i Fredrikstad var også denne boligen overtatt av PrivatMegleren i Fredrikstad, konstaterer han.
Megler Amir Paydar i PrivatMegleren Fredrikstad solgte boligen til Jacobsen.

LES OGSÅ: Dette er KLiKK fra PrivatMegleren

Hva er grunnen til at dere overtok salgsoppdraget fra en annen megler?
– Kunden var generelt misfornøyd. Dette resulterte i at boligeieren etter to måneder valgte å betale for å komme seg ut av kontrakten. Vi solgte etter kort tid og til prisantydning. Det er vi naturligvis tilfreds med,  sier Paydar.
paydar01

-->