Derfor er samboeravtale viktig

PrivatMegleren samarbeider med HELP Forsikring om Samboerdagene 2016. Nå tar det bare 10 minutter å skrive samboeravtale. Deretter kan du konsentrere deg om kjæresten og deres nye felles hjem.


Det ligger med andre ord mye kjærlighet i en god avtale! Boligen er den største investeringen for de fleste av oss. Og mange av oss flytter sammen når vi har funnet den vi vil dele livet og bolig med. Derfor ønsker vi at nyforelskede investerer noen minutter ekstra i en samboeravtale.

Skriv avtale NÅ
– Boligkjøpet er den viktigste årsaken til at samboere skriver samboeravtale. Like sikkert er det at hvis dere ikke gjør det nå, i forbindelse med boligkjøpet, så vil det neppe skje. 3 av 4 personer mangler oversikt over hva de eier, og hvor mye, sier Dag Are Børresen i HELP Forsikring.

Dag Are Børresen i HELP Forsikring

Dag Are Børresen i HELP Forsikring

 Det er dumt å skape usikkerhet. Din privatøkonomi er viktig.  Men kjærligheten er enda viktigere. Bruker du 10 minutter nå i desember, slipper du å tenke mer på hva formuen din egentlig består av.

 10 minutter for kjærligheten
– Når dere har skaffet finansiering, har dere allerede samlet all informasjonen som trengs for å lage samboeravtale. Bare følg instruksjonene i HELPs digitale avtalemotor. Du finner den her, og den er gratis å bruke for alle i hele desember. Lurer du på noe underveis, kan du chatte med advokatene våre mens du skriver, sier Børresen.

Egenkapital
Det nye avtaleverktøyet gjør det enkelt å skrive ned hva dere har av egenkapital, hvor mye lån, og hvilke eierandeler i boligen som følger av dette. Dere kan også skrive ned hva dere ellers eier og bringer med dere inn i den nye boligen, og hvordan fremtidige og kostbare anskaffelser skal håndteres.
– Samboeravtale gjør det enklere å skape trygghet i privatøkonomien, avslutter Børresen.

-->