Kan bli årets Gaselle i Møre og Romsdal

Som 39-åring og småbarnsmor gjorde Hanne Vadset Knotten noe uvanlig. Hun sa opp jobben og startet PrivatMegleren i Ålesund. Nå er bedriften nominert som årets Gaselle i Møre og Romsdal.


Knotten er opptatt av at nominasjonen er et lagspill og at alle ved kontoret i Ålesund har bidratt. Det var i 2010 Vadset Knotten gikk fra en trygg jobbtilværelse til å satse på egen virksomhet.

Doblet omsetningen
Fra 2014 til 2015 løftet PrivatMegleren Ålesund omsetningen fra 5,7 millioner kroner til nesten 11,4 millioner kroner. I løpet av de siste årene har antall ansatte steget fra tre til ni medarbeidere, markedsandelen er doblet og PrivatMegleren Ålesund er blitt en av de ledende  i det lokale boligmarkedet.

Fornøyd
Førstkommende torsdag blir det klart hvem som blir Årets Gaselle i Møre og Romsdal. Vadset Knotten tar kåringen med stoisk ro. Hun er fornøyd med at PrivatMegleren Ålesund er med på listen over kandidater som kan få utmerkelsen.

Anerkjennelse
– Jeg synes jo at dette er kjekt. Nominasjonen er en anerkjennelse på at vi har lykkes gjennom hardt arbeid og fokus på gode kundeopplevelser. Det ligger mye hardt arbeid bak, og det å være blant gaselle-bedriftene inspirerer oss enda mer, sier den erfarne megleren, og fortsetter:

Angrer ikke
– Jeg angrer ikke, og må igjen fremheve mine kolleger som gjør en fantastisk innsats. Vi har hatt en sunn og organisk vekst hele tiden og det har vært morsomt å være med å skape noe.
PrivatMegleren Ålesund tok tidlig sosiale medier som Facebook i bruk og er den meglerkjeden med flest følgere i regionen.
– Gjennom Facebook blir kontakten og kommunikasjonen med omgivelsene bedre, og det er en viktig arena som på sin måte bidrar til kundekontakt og kundeopplevelser, sier hun.

Fin fordeling
I løpet av årene har PrivatMegleren Ålesund tatt inn nye partnere. Dette er dyktige og erfarne meglere som kan vise til gode resultater.
– Megling er et personlig yrke og det viktigste av alt er kompetanserike medarbeidere som utstråler glede og stolthet over jobben sin, sier hun.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren Ålesund

-->