Han har passert en milliard i boligomsetning i Lillestrøm

Tom-Richard Seim har passert en milliard i boligomsetning hittil i år. Det er rekord og et uttrykk for at Oslo spiser seg inn i Lillestrøm.


Seim er partner i PrivatMegleren Lillestrøm og megler for det meste nye prosjekter for boligutviklere.

LES OGSÅ: Her finner du PrivatMegleren Lillestrøm

Interesse fra Oslo
Det er helt ekstraordinært at enkeltmeglere klarer å passere en milliard i boligomsetning.
– Vi merker at det er stor interesse for å flytte til områder som Lillestrøm, Jessheim og Lørenskog. Det er spesielt mange boligkjøpere fra Oslo som er på visninger og som faktisk er kjøpere, sier Seim.

(artikkel fortsetter under bildet)

Megler Tom-Richard Seim sier at jernbanen drar boligkjøpere til Lillestrøm-regionen

Megler Tom-Richard Seim sier at jernbanen drar boligkjøpere til Lillestrøm-regionen

Jernbanen viktigst
Det lokale boligmarkedet rundt Lillestrøm har steget cirka 13 prosent det siste året og er dermed et av de sterkeste boligmarkedene i hele landet.
– Jernbanen er helt senral i den interessen vi opplever. Fra Lillesrøm til Oslo sentrum tar det elleve minutter med tog. Det er altså vesentlig kortere reisetid fra Lillestrøm til Oslo sentrum enn det er fra enkelte bydeler i Oslo, fortsetter han.

LES OGSÅ: Her finner du din nye bolig i Lillestrøm-regionen

Barnefamilier
Barnefamilier er kanskje den gruppen det er mest etterspørsel fra. Rekkehus og leiligheter i nye prosjekter med godt opparbeidete utearealer som inviterer til gode boområder er er svært populære

Rimeligere priser
– Den utviklingen vi har vil sannsynligvis bare forsterke seg i årene som kommer. Oslo har et boligmarkedet som tvinger vanlige folk ut av byen og da blir Lillestrøm, Jessheim og Lørenskog gode alternativer som også er langt rimeligere. Presset på Oslo gjør at flere ønsker å kjøpe bolig i våre områder, sier Seim.

-->