De elsker interiør

Ann Iren Simonsen og Elin Bjerke fra Fredrikstad var blant vinnerne av Instagram-konkurransen til PrivatMegleren #mittgylnekvadrat.


Simonsen og Bjerke opererer under @Bjerkan på Instagram og var blant mange som deltok i konkurransen. De to er ikke bare venninner. De er også svigerinner. Snart mottar de premien, en el-sykkel til rundt 40.000 kroner. Og de er ikke bare venninner og svigerinner. De er dessuten naboer. Derfor blir det helt uproblematisk å dele på premien.
Simonsen er til daglig kursholder for slankeguruen Grete Roede, mens Bjerke er sykepleier.

Elin Bjerke ble alltid ertet for å ønske seg lysestaker i stedet for barbie da hun var liten. Så interessen begynte tidlig. En besettelse ble det dog ikke før hun ble sammen med broren til Ann Iren og de fant hverandre og kunne dyrke interiørbesettelsen sammen.

Hvor kom interessen for interiør fra?
–  Den har vi hatt lenge, etterhvert, men fikk først utløp da vi ble venninner.

Hva sier mennene til stadige endringer i interiøret?
– De har sluttet å rive seg i håret, men de hadde kanskje sett at vi valgte en litt rimeligere hobby, smiler Simonsen. Bildet som var blant vinnerne er fra hennes egen stue.

(saken fortsetter under bildet)
vinnerbilde

Hvordan vil du beskrive din egen stil hjemme?
– Vi har en nordisk stil, med innslag av industrielt.

Har dere prosjekter gående hele tiden?
– Ja, hele tiden. Vi sitter ofte å planlegger tusen prosjekter, men ender opp med å flytte en stol. Dagen etter begynner vi igjen. Vi ommøblerer ofte.

Så dere ommøbelerer boligen til hverandre?
– Jepp, det er det vi gjør.

Oppdager mannfolkene at det er stadige endringer?
– Små endringer legger de ikke merke til, men å komme hjem til en rosa vegg, er kanskje umulig å overse.

Hvilke farge har dere i stuen, du og venninnen din?
– Elin har svart i stuen, jeg har grått. Vi syntes bare hvitt kan bli hardt og kaldt, og en anelse kjedelig. Denne høsten kommer det nok mer farger på veggene.

Hva synes dere om HOME-konseptet, der ord og bokstaver utgjør noe av interiøret?
– Humoristiske tekster på plakater er å finne i begge hjemmene. Men verken LIVE, LAUGH, eller LOVE får aldri noensinne sin plass i disse hjemmene, flirer Simonen.

BILDE ØVERST: Ann Iren Simonsen (t.v) og Elin Bjerke.

-->