Slik er det å leve med en megler

Endre Sandvik er gift med en av landets mest profilerte meglere. Det er sikkert mange som har spurt seg om hvordan det er å leve med en travel megler….Hvordan er det å leve med en megler?
-Å leve med en megler kan til tider oppleves som en berg og dalbane. Som hardtarbeidende megler medfølger jo det mye jobb. Det innebærer gjerne kvelder og helgearbeid, og  kan til tider gå på bekostning av vår tid i lag som familie. Samtidig er arbeidsmengden til Stine noe vi har innstilt oss på, og vi er klare på at det vil være mye i perioder. Tiden vi mister i hverdagen tar vi igjen på lange utenlandsturer, vi har for eksempel en fast reise til Thailand hvert år.

Her finner du PrivatMegleren

Endre og Stine på ferietur

Endre og Stine på ferietur

Hvordan merkes dette mest i hverdagen?
-Det merkes mest i hverdagen ved at hun ofte er hjemme lenge etter meg, og at telefonen ringer til alle døgnets timer.

Har du noen ganger måttet dra alene på tilstelninger på grunn av jobben hennes?
-Nei, har heldigvis aldri måttet dra alene på arrangementer  på grunn av jobben hennes.

 Er det fordeler ved å være sammen med en megler?
-Fordelene er at hun har mulighet til å styre arbeidsdagen sin selv, for med en ettåring i hus er det noen ganger av praktiske årsaker greit at hun kan stikke fra jobb en time eller to.

Om dere fikk en uke alene, hva ville du gjort da?
-En uke alene hadde tatt oss til varmere strøk, eller på en finfin storbyferie. Vi er glad i å reise, og i en hektisk hverdag er det godt kunne komme seg vekk og lade litt batterier.

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

Sett utenfra, hvordan synes du «meglerlivet» fortoner seg??
-For meg oppleves meglerhverdagen som hektisk, krevende og til tider ganske tøft. Samtidig oppfattes det som givende ved å gjennomføre  salg der både kjøper og selger er storfornøyd.

 

 

-->