Inviterer til Boligkveld for boligselgere på Romerike

Som første megler i Norge inviterer PrivatMegleren til Boligkveld for kommende boligselgere – på Romerike.


– Neste år står flere såkalte prosjektboliger ferdig. Det betyr at det er mange som skal legge sin bolig ut for salg. Vi inviterer til en Boligkveld hvor vi forklarer om alle forberedende aspekter ved et boligsalg, sier daglig leder og partner Øystein Edsbergløkken i PrivatMegleren Lørenskog. Han sier det er spesielt mange eneboliger som kommer for salg.

Øystein Edsbergløkken, partner og megler

Øystein Edsbergløkken, partner og megler

Takstmann og stylist
På Boligkvelden vil en tasktmann fortelle om nye krav til boligsalgsrapport, mens Nordea skal på generelt grunnlag forklare hva som ligger i mellomfinansiering.
– Det vil også bli innlegg og eksempler fra en stylist og en fotograf. Dette er viktige ressurser i jakten på boligkjøpere, sier Edsbergløkken. Han vil dessuten orientere om kanalvalg og om suksessteknologien KLiKK som PrivatMegleren har enerett på i Norge. Dette er teknologi som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier.

Finne de passive boligkjøperne
– Av alle boligkjøpere er det bare 20 prosent som definerer seg som aktive boligkjøpere. Med optimal markedsføring treffer vi også de 30 prosentene som ikke aktivt er på boligjakt. Disse surfer ikke etter boliger på Finn.no. For hver ekstra potensielle kjøper vi kan aktivere, har det innvirkning på prisen, sier Edsbergløkken.

Under Boligkvelden vil det bli enkel servering og eventet tar rundt 90 minutter. Du kan melde deg på ved å sende en epost til lorenskog@privatmegleren.no eller ringe/SMS til Øyestein Edsbergløkken på 480 43839

 

 

-->