Start salgsforberedelsene nå!

Allerede nå forbereder en del selgere av fritidseiendommer salg på nyåret i Kragerø-regionen.– Vi har allerede liggende fritidseiendommer som skal ut i markedet ved inngangen til 2017. Markedet er i vekst og selgerne skal ha honnør for forberedelsene. Det er viktig å sikre seg gode bilder nå slik at vi får gjort alt klart og kan markedsføre eiendommen når sesongen starter neste år. Da slipper man å vente med å fotografere til det våres og blir grønt.

Her kontakter du PrivatMegleren Kragerø

Fritidsboliger i alle prisklasser
Det forklarer megler og partner Bjørn Helliksen i PrivatMegleren Kragerø. Helliksen nevner blant annet at de har fått inn flere fritidseiendommer for salg, som skal legges ut når sesongen starter neste år – også i det øvre segmentet.
– Vi har sans for selgere som utviser perspektiv som dette. Ved siden av gode forberedelser treffer disse godt i høysesongen av fritidseiendom i denne regionen, sier han.

Sterk merkevare – lokal kompetanse
PrivatMegleren Kragerø ble etablert tidlig i 2016 og består av erfarne meglere med lokal kompetanse. Helliksen fremhever dessuten at PrivatMegleren som merkevare er attraktiv for mange bolig- og hytteselgere.
– Kragerø – kanskje sommerbyen frem for noen i Norge – har om lag 4000 hytter innenfor kommune grensen. Derfor er fritidsmarkedet viktig for vårt kontor. Da tenker vi alle prisklasser.  Samtidig er vi helt avhengig av å ta markedsandeler på boliger. For oss er det viktig å serve alle kunder i alle segmenter og type bolig. Vårt fokus er å gi den gode kundeopplevelse til alle som velger oss.

 

Har interesselister
– Vi føler vi har fått et veldig godt fotfeste mot fritidsmarked i Kragerø etter den korte tiden siden etableringen. Dette baseres ut i fra alle henvendelser både fra potensiele kjøpere og selgere. Vi har lang interesselister i alle kategorier hytter noe kundegruppen som selgere opplever som attraktivt, sier Helliksen. Han anbefaler andre som ønsker å selge sesongen 2017 om å forberede salget allerede nå.

 Det er bare å ta kontakt, og så er man i gang, oppfordrer den erfarne megleren.

 

-->