Linda fikser alt

Alle bedrifter trenger en som kan fikse det meste. I Linda Hovde (31) har PrivatMegleren Kragerø funnet sin altmuligkvinne.LES OGSÅ: Her finner du din megler i Kragerø

Linda Hovde er ansatt som medhjelper, og det er en stilling som krever innsikt og overblikk.
Hun skal ikke bare betjene sine meglerkolleger, men også boligselgere og boligkjøpere.

Linda Hovde (31) koser seg i skjærgården rundt Kragerø på fritiden

Linda Hovde (31) koser seg i skjærgården rundt Kragerø på fritiden

Flere roller
– Jeg har mange roller og funksjoner, som oppfølging av oppgjørsmapper til Porsgrunn, utarbeide prospekter, ordne klar til kontraktsmøter, lage DM og magasiner, delta på befaringer og bistå i overtakelser, sier hun.

Fotointeresse
31-åringen har foto som hobby.
– Jeg tar en del bilder på fritiden og noen blir det jo også i jobbsammenheng. Om en  boligselger har pusset opp et rom siden de første bildene ble tatt, eller vil erstatte andre bilder, er jeg raskt ute og bidrar til nye bilder.

– Hva er det beste ved jobben?
– Allsidigheten. Det er mange og varierte oppgaver. Jeg tar også vare på meglerne, sørger for at de har varm kaffe i koppene sine og at det er godt humør på kontoret. Det er en hektisk hverdag, smiler hun.

LES OGSÅ: Tar sats i Kragerø

– Kunne du tenke deg å bli megler?
– Akkurat nå har jeg full fokus på mine arbeidsoppgaver og stortrives med det. Men hvem vet.

– Hva går fritiden med til?
– Den bruker jeg og samboeren min mye på å reise. Thailand har nesten blitt vårt hjem nr.2. Men når vi er hjemme bruker vi mye tid i koggen, utforsker den fantastiske Kragerø-skjærgården.

-->