Følg Cecilia til kampstart

Nå kan du følge oppkjøringen til Cecilia Brækhus frem mot VM-kampen «The Homecoming» i Oslo Sprektrum lørdag 1. oktober.


Hva handler denne saken om: PrivatMegleren er hovedsponsoren til Cecilia Brækhus og følger oppkjøringen til den historiske VM-kampen i Oslo Spektrum.


Som hovedsponsor for Cecilia Brækhus vil PrivatMegleren frem mot den historiske kampen i Oslo komme med eksklusive oppdateringer i form av små filmsnutter.

Her finner du PrivatMegleren

TRENINGSLEIR
Vi er med henne på treningsleiren utenfor Alicante i Spania. Filmsnuttene vil bli lagt ut på Facebooksidene til Privatmegleren, samt på sidene til de lokale privatmeglerne (eksempel Privatmegleren Kvelland & Partnere, Privatmegleren Sandefjord, Privatmegleren Bergen & omegn etc, det er altså bare å søke seg frem til Privatmegleren i ditt område/region om du ikke allerede har gjort det).


 

Cecilia bokser i Oslo 1. oktober

Cecilia bokser i Oslo 1. oktober

FORBEREDELSER
Vi lurer naturligvis på de samme spørsmålene som deg; hvordan forbereder The First Lady seg til en VM-kamp, hvordan trenes det frem mot en slik begivenhet, hva terpes det spesielt på, spiller fotarbeidet en viktig rolle? Og hvordan er det med søvn, kosthold og restitusjon mellom all trening og forberedelser for øvrig.

FRANSK MOTSTAND
PrivatMegleren har vært hovedsponsor for Cecilia i en årrekke, og stadig flere har fått øynene opp for denne hardslående idrettsprofilen.
Motstander blir den den franske bokseren Anne-Sophie Mathis, som tidligere har prøvd å utfordre VM-beltene til Cecilia.

FOTO ØVERST: NRK

-->