Trenger joggere til Stine Sofies Stiftelse

PrivatMegleren oppfordrer alle – barn og unge, voksne og eldre – til å stille på Rådhusplassen i Oslo 8-11. september for å gå eller jogge inn penger til  Stine Sofies Stiftelse. Og kanskje kommer prins Albert!Initiativtaker er eks-syklisten Thor Hushovd og kans kone. Inspirasjonen til konseptet NoFinishline har ekteparet hentet fra Monaco.

800 METER
Kort fortalt  er dette et arrangementet for alle hvor folk går eller løper en runde på 800 meter. For hver runde blir det donert 10 kroner, og pengene i år går til Stine Sofies Stiftelse i Kristiansand.

FLERE GANGER
Erik Oksavik, prosjektkoordinator i Stine Sofies Stiftelse, opplyser at sponsorer allerede er på plass. Det man trenger er publikum som kan gå eller jogge.
– I løpet av disse fire dagene kan man bidra flere ganger. Det er ikke noen begrensninger på hvor mange ganger man kan være med, sier han.

Erik Oksavik i Stine Sofies Stiftelse

Erik Oksavik i Stine Sofies Stiftelse

PRINS ALBERT
Prins Albert av Monaco er kjent med det som skal skje i Oslo, og har også fått invitasjon. Hvorvidt han kommer blir klart like i forkant av arrangementet.  Da skal prinsen i så fall løpe den første «ærsrunden».
Under hele arrangementet vil Stine Sofies Stiftelse være tilstede og informere om arbeidet som gjøres for voldsutsatte barn. TV2 har også planer om å vise deler av arrangementet.

VEKTIG STEMME
Karen George – markedssjef i PrivatMegleren – har oppfordret alle meglerne til å delta.
– Og selvfølgelig oppfordrer vi alle andre til også stille opp på et slikt supert arrangement. Stines Sofies Stilftelse er en veldedig organisasjon som gir sårbare barn en vektig stemme, sier George.

Karen George, markedssjef i PrivatMegleren, oppfordrer meglerne til å løpe.

Karen George, markedssjef i PrivatMegleren, oppfordrer meglerne til å løpe.

-->