Einar solgte 13 boliger på fire dager i Bergen

13 boliger på fire dager. Det er megler Einar Strand godt fornøyd med. Han merker at stadig flere studenter vil eie fremfor å leie.


Ønsker du å bo sentrumsnært i Bergen kan dette være leiligheten du leter etter!

– De selgerne som gidder å legge det lille ekstra i presentasjonen av boligen får godt betalt. Ser det bra ut kommer folk på visning, ser det helt ålreit ut kan du oppleve at ingen møter på visningen, sier Strand. I løpet av de fire dagene solgte han boliger til en samlet verdi av 45,5 millioner kroner som gir en gjennomsnittspris på 3,5 millioner kroner.

Slik kommer du i kontakt med Einar Strand

– Disse salgene gjenspeiler rekkehus og leiligheter og rundt halvparten av kjøpene er gjort av studenter som skal starte studier i Bergen etter sommeren. Fem av leilighetene ble solgt i området Solheimsviken, fortsetter Strand.

I Nyhavnsbakken 7 har Strand en koselig leilighet for salg

I Nyhavnsbakken 7 har Strand en koselig leilighet for salg

Den erfarne megleren merker at det er en økende trend at studenter kjøper sin egen leilighet. Tidligere var det helt unormalt at det var kamp mellom studenter i boligmarkedet. Den kampen stod tradisjonelt i leiemarkedet.

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

– Alle offentlige prognoser viser at det er ventet vekst i boligmarkedet frem til i alle fall 2020. Da er det enda enklere å få foreldre til å stille som garantister. Studentene kommer seg tidligere inn i boligmarkedet og kan opparbeide seg egenkapital til den neste boligen. Boligmarkedet i Bergen viser fin og sunn prisutvikling og vi merker også at studenter som allerede leier er mer interessert i å eie,  påpeker Strand.

-->