Fra flyvertinne til megler

Som 33-åring hoppet hun av som flyvertinne, og satte seg på skolebenken. I løpet av juli søker Carina Slåtta meglerbrevet.


37-åringen gjorde et veivalg som hun ikke angrer på. Hun omtaler valget som et av de beste hun har gjort.

Carina som flyvertinne, på hovedbildet øverst til venstre

Carina som flyvertinne, på hovedbildet øverst til venstre

Her finner du PrivatMegleren nær deg

HAR VÆRT TØFT
I to år har hun jobbet som eiendomsmeglerfullmektig hos PrivatMegleren Kvelland & Partnes i Skien. En fem år lang utdannelse, tre år på høyskole og to år i praksis, kan snart bli kronet med eiendomsmeglerbrevet.

– Det har vært tøft. Det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg var småbarnsmor med familie og gikk tre år på skole uten inntekt. Heldigvis har jeg en veldig snill mann, smiler hun.

Les om boligannonsene som selv finner veien til kjøperne

RYTTER OG KICKBOKSER
Carina Slåtta  liker at dagene har både innhold og kvalitet, helst litt action. Når hun ikke megler boliger eller er frue og mamma, er hun opptatt med dressur av hester og hun har også vært en ivrig kampsportutøver.
I kickboksing kan hun vise til  internasjonale resultater med 3 plass i world cup i Italia, hun har vunnet Danish Open fire år på rad og har to sølvmedaljer i NM.


 

Carina stortrives som megler

Carina stortrives som megler

Innsatsen på meglerfronten er det heller ikke noe å si på. En av de største utbyggerne i Grenland har overlatt mye av boligsalget til nettopp 37-åringen.

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

AUTORISERT
– I løpet av juli sender jeg inn papirer på utdannelse og praksis og håper at jeg får meglerbrevet. Da har jeg omsider fått bekreftelsen på at jeg er autorisert eiendomsmegler, og det er stort. Jeg har fått drømmejobben, sier Slåtta.

Carina med hesten Amadeus

Carina med hesten Amadeus

-->