Kastet klærne – kom nærmere boligdrømmen

Banken mente Kenneth Stovner Jacobsen (24) ikke hadde nok egenkapital til å kjøpe bolig. Dermed kastet han klærne og skal nå gjøre den godt betalte jobben som frontfigur for solkjeden Brun og blid.


Her finner du PrivatMegleren nær deg

Nylig sendte TV2 en reportasje med 24-åringen som sammen med Grethe Meier, administrerende direktør i PrivatMegleren, fortalte at de er sterkt imot at bankene er blitt så restriktive som følge av skjerpete regler. Spesielt rammer dette førstegangskjøpere som Kenneth.

Kenneth har fast jobb, men mangler nok egenkapital til å få seg egen bolig.
– På grunn av dette sliter slike som Kenneth med å komme seg inn i boligmarkedet, og det er mange som opplever det samme som Kenneth, sa Meier til TV2.


Det siste Meier gjorde i TV-innslaget var å ønsket Kenneth lykke til i modellfinalen.
Finalen ble arrangert i Bergen lørdag 28. mai med ti finalister på catwalken. Konkurransen har siden september i fjor samlet over 700 kandiater som alle drømte om å få landets største modelloppdrag. Til slutt stod det en vinner igjen på catwalken.

Kastet klærne og vant

Kastet klærne og vant

Kenneth får æren av å være solkjedens frontfigur det neste året, samme rolle som håndballstjernen Kristian Kjelling hadde i 2007. Kenneth får inntil 500.000 kroner de neste årene. Første utbetaling på 200.000 kroner fant sted allerede på finalekvelden.

LES OGSÅ: Selgerne smiler – kjøperne fortviler

– Utrolig herlig. Jeg skal snakke med banken. Nå har jeg i alle fall ganske mye mer i egenkapital. Drømmen er en egen bolig og disse pengene kommer godt med når det gjelder egenkapital, sier Kenneth. Han ønsker seg en mindre leilighet i Skedsmo kommune.

Han er naturlig nok stolt over å være frontfigur, og har aldri før vært modell. Utenom jobb går tiden med til fotball for Skedsmo og kjæresten Madelene, som for øvrig vant den samme modellfinalen i 2015. Hun er 23 år gammel og har allerede plassert en del premiepenger på BSU i banken.

– Nå for vi se hva det blir til, smiler den nye frontfiguren som også er kommet noen steg nærmere boligdrømmen.

Som en artig tilleggsopplysning kan det nevnes at stylisten som sørget for at de ti finalistene skinte fra sin beste side på catwalken også har vært omtalt i nyhetsbrevet til PrivatMegleren for kort tid siden. Intervjuet med henne kan du lese her:  Jeanette ble datet av en bolig

 

-->