Dag-Ove fikk god pris i Hammerfest

Dag-Ove Andreassen i Hammerfest er godt fornøyd med PrivatMegleren.


– Allerede under visningen forelå det et bud på prisantydningen. Det var jeg veldig fornøyd med og viser at megleren hadde gjort jobben sin, smiler Andreassen. Boligen ble lagt ut i Hammerfest for i underkant av tre millioner kroner.

SVÆRT TILFREDS
– Etter budrunden satt jeg igjen med 350 000 kroner over prisantydning. Det er jeg svært tilfreds med, sier Andreassen, som til daglig arbeider i Statoil. Han benyttet  Inge Bock hos PrivatMegleren i Hammerfest.

Her finner du PrivatMegleren


GOD OPPFØLGING
– Det var god oppfølging hele tiden, og gode innspill på hvordan boligen skulle presenteres på best mulg måte. Når man ser resultatet i ettertid er det jo ikke tvil om at megleren har gjort sitt beste for å oppnå en god pris. Allerede på visningen  kunne jeg senke skuldrene med tanke på pris, sier Andreassen.

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

PERFEKT KUNDE
Megler Inge Bock karakteriserer Andreassen som en perfekt kunde.
– Det er en fornøyelse å få jobbe med kunder som forstår kompetansen til megleren og som tar imot råd og innspill når det kommer til presentasjon og prisantydning. I tillegg valgte kundene markedspakker som i sum gav gode resultater, sier Bock.
inge01
KLiKK-TEKNOLOGI
For å selge boligen benyttet megleren hel- og halvsides annonser for å maksimere oppmerksomheten. I tillegg ble det benyttet KLiKK-teknologi som selv finner veien til potensielle kjøpere på Facebook.

– Vi kjørte to visninger på samme dag, en midt på dagen samt om ettermiddagen. Begge visningene var godt besøkt, avslutter Bock.

Vi gir deg verdivurdering av din bolig

-->