Bollelukt og 400.000 kroner over takst

Martin Bognerud hadde egentlig bestemt seg for megler – helt til han møtte Øystein Edsbergløkken. Det endte i nystekte boller og 400 000 kroner over prisantydning.


Martin Bognerud, boligselger

Martin Bognerud, boligselger

– Jeg var skeptisk siden jeg hadde bestemt meg for megler. Men da jeg hørte strategien til Øystein Edsbergløkken i PrivatMegleren Lørenskog, endret jeg oppfatning, smiler tobarnsfaren fra Romerike.

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

Familien kjøpte en enebolig  i Lørenskog. Salget ble håndtert av Øystein Edsbergløkkken. Etter kjøpet ønsket naturligvis Edsbergløkken å selge delen av tomannsboligen til Bognerud i Sørum kommune.
– Men du var litt skeptisk?
– Ja, fordi jeg egentlig hadde bestemt meg for megler. Men Edsbergløkken overtalte meg. Han skisserte gode strategier for salget som jeg var enig i, og så var han flink til å overtale, da. Han nevnte KLiKK-teknologien til Privatmegleren som selv finner veien til boligkjøpere, og roboten Pia som tidlig kunne si noe om interessen rundt boligen, sier 32-åringen, og fortsetter:
– Edsbergløkken overbeviste også på andre måter, som at det ikke var førstegangskjøpere vi skulle konsentrere oss om, men familier og andregangskjøpere.
Det ble rigget til visning av tomannsboligen i Sørum og siden småbarnsfamilier var utpekt som hovedmålgruppen, ble det handlet inn mel, sukker og gjær.

Her finner du PrivatMegleren nær deg

Øystein Edsbergløkken, partner og megler

Øystein Edsbergløkken, partner og megler

– Vi laget nystekte boller etter råd fra megleren. Lukten av nystekte boller er noe som hører til i et familiehjem, og det  ble svært godt mottatt, sier Bognerud.
Han er svært tilfreds med prisen familien oppnådde ved salget. Boligen ble presentert for nær 3,6 millioner kroner og gikk for rett over fire millioner kroner.

Vil du at Øystein Edsbergløkken skal selge din bolig kan du kontakte ham her.

-->