Meglertopp ble innestengt – to ganger!

 Kari Børke er megleren med lengst fartstid i PrivatMegleren.


Hun er sannsynligvis også den eneste megleren som har blitt innelåst på toalettet. To ganger!
56-åringen ler hjertelig når hun minnes historiene. Hun var ute i god tid til en visning for å forsikre seg om at alt var på plass, og tok en rask tur på toalettet før de potensielle boligkjøperne skulle komme.

Kari er den som har lengst fartstid i PrivatMegleren

Kari er den som har lengst fartstid i PrivatMegleren

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

Innestengt
– Plutselig skjønte jeg at håndtaket på utsiden av dodøren hadde hengt seg opp i en annen dør. Det var helt umulig å vri på håndtaket. Tiden gikk, det ringte på døren flere ganger og jeg ropte og skrek. Der jeg  stod jeg,  innelåst på toalettet og helt fortvilet.

Etter 20 minutter kom en mann henne til unnsetning.
– Han som hjalp meg endte opp med å kjøpe leiligheten, smiler hun.

Håndfull kontorer
I dag består PrivatMegleren av 75 kontorer og totalt rundt 600 ansatte. Da Kari Børke startet opp PrivatMegleren i Bærum, var det bare en håndfull andre kontorer. I 2004 var Børke den eneste ansatte i Bærum. Hun bekledde rollen som daglig leder. Faglig leder. Megler. Og eneeier.

Her finner du PrivatMegleren nær deg

– Den gang skulle PrivatMegleren være en liten og eksklusiv kjede. Når jeg ringte til potensielle boligselgere trodde de at det var privatsalg av eiendom jeg snakket om. Mye har endret seg på 12 år. Nå er vi en av landets største kjeder og en kjent og sterk merkevare.

Kvalitetspris
Børke tok sin utdannelse etter at hun hadde fostret opp sin egen sønn..

– Jeg kom meg ut av Handelshøyskolen BI i en alder av 42 år, rett før kameratene til sønnen min begynte å studere der, humrer hun.

Børke er stolt over utviklingen til PrivatMegleren Børke & Partners. Etter relativ kort tid begynte hun å ansette flere. Noen av disse arbeider fremdeles ved kontoret, også som partnere.

Vi kan gjøre en verdivurdering av din bolig

– Vi har vunnet den interne Kvalitetsprisen i PrivatMegleren to ganger og vært nominert ved gjentatte anledninger. Vi er opptatt av kvalitet, sier hun.  56-åringen er også opptatt av miljøet ved kontoret.

Kari Børke og kollegene på felles, ukenlig trening

Kari Børke og kollegene på felles, ukenlig trening

Hogget seg ut
Hver onsdag kl 07.00 er det fellestreninger. Bootcamp, svømming og PT timer er noe av det kollegene har drevet med. Trivsel og felleskap er viktige faktorer for å skape god kultur. Og Børke er ikke redd for å harsellere litt over seg selv:

– Jeg satt på kontoret en kveld for noen år siden for å kjøre lønn. Det var tett oppunder påske og jeg skulle til Syden, og før jeg dro skulle jeg bare en liten tur på toalettet. I det jeg lukket døren, hørte jeg at dørhåndtaket på utsiden traff gulvet. Jeg holdt hodet kaldt, tok tak i et sånt stativ det er doruller på, tok stativet og hogget meg gjennom døren. Hullet ble akkurat så stort at jeg klarte å presse hånden gjennom slik at jeg fikk  åpne døren fra utsiden.

– Og du kom deg til Syden?
– Jeg kom meg til Syden, heldigvis.

 

 

-->