Utesesongen er her

Nordmenn elsker utesesongen med sol, varme og grilling. Utemøblene bør være av god kvalitet. På sikt blir kvalitet det rimeligste alternativet.


Slik skal delikate utearealer se ut

Slik skal delikate utearealer se ut

– Vi er et folkslag som er glad i utsesongen. Det finnes utemøbler i alle prisklasser, og holdbarheten gjenspeiler hva du betaler. Skal møblene tåle veldig mange  år utendørs og med utendørs lagring om vinteren, er det god økonomi og investere i  kvalitet. Da er prisene på høyde med innendørs kvalitetsmøbler.

Her finner du PrivatMegleren


Boligkjøpere
Det sier interiørdesigner Tove Meldgaard.
– Solide utemøbler trenger lite vedlikehold og er like pene etter ti år, føyer hun til.

Kan utemøblene utgjøre en forskjell i forbindelse med salg ved at potensielle boligkjøpere ser muligheter?

– Helt klart, og i kombinasjon med planløsningen og type hagemøbler. Boligkjøpere ser alltid etter muligheter, hva skal plassen brukes til og hvem skal bruke den, svarer Meldgaard.


Tove Meldgaard er interiørdesigner

Tove Meldgaard er interiørdesigner

Helhet og harmoni
Hun oppfordrer boligeiere til å være like opptatt av helhet og harmoni utendørs som innendørs.
–  Har du et Hans og Grete hus, er ikke møbler i stål og bayline noe å satse på, det blir uryddige kontraster. Da bør man velge tremøbler eller flettet materiale . I et funkishus, eller i en moderne leilighet, kan man satse på  rene linjer i form av stål og glass. Utsiden av boligen bør reflektere innsiden, mener hun.


 


Pent møblert uteareale

Pent møblert uteareale

LES OGSÅ: Jeanette ble datet av en bolig

Livskvalitet
Det selges hagemøbler og griller som aldri før i Norge. Grillene kommer i alle varianter og størrelser.
– For de av oss , meg selv inkludert, er utearealene viktige. Det blir et ekstra rom eller to i sommerhalvåret, vi flytter innelivet ut så snart vi har mulighet  med loungemøbler, varmelamper, matbord og utekjøkken. Dette er rett og slett livsstil og livskvalitet. En potensiell kjøper vil jo oppfatte en flott uteareale som et trivelig hjem, påpeker interiørdesigneren.

Foto øverst: Indu+
Her finner du interiørdesigner Tove Meldgaard

 

-->