Får enerett på KLiKK til 2020

IT-selskapet Cloud Communication Tool (CCT) utvider eksklusiviteten til PrivatMegleren på «KLiKK-teknologi» til 2020, teknologi som selv finner veien til potensielle boligkjøpere.


I utgangspunktet sikret PrivatMegleren seg enerett på KLiKK ut 2016. Nå er avtalen utvidet med tre år.
Reportasje om KLiKK i Dagens Næringsliv

– CCT har fått flere henvendelser fra andre meglerkjeder etter at PrivatMegleren tok i bruk denne teknologien. For halvannet år siden ønsket vi å selge tjenesten til flere norske meglere, men PrivatMegleren var den eneste som hadde satt seg inn i endringene i forbrukernes medievaner. PrivatMegleren utviste offensivitet og nytenkning i jakten på boligkjøpere og inngikk avtale og sikret seg enerett ut 2016, sier administrerende direktør Christian Overaa (bildet over) i CCT.

PrivatMegleren fikk anledning til å prøve ut teknologien høsten 2015. KLiKK er teknologi som selv finner veien til potensielle boligkjøpere gjennom å analysere algoritmer i sosiale medier, fortrinnsvis Facebook og Google.

Jeanette Hordvik fra Bergen kjøpte bolig pga KLiKK

Jeanette Hordvik fra Bergen kjøpte bolig pga KLiKK

– Det er naturligvis en anerkjennelse for oss at PrivatMegleren sikrer seg eksklusivitet frem til 2020. Det demonstrerer kraften i dette verktøyet, og all ære til PrivatMegleren som fattet interesse for teknologi og algoritmer og på den måten spore opp potensielle boligkjøpere basert på nettadferd, fortsetter Overaa.

Grethe W. Meier – administrerende direktør i PrivatMegleren – opplyser at tilbakemeldingene fra meglere over hele landet har vært unisone og positive.


Her finner du PrivatMegleren nær deg

– For oss var dette noe helt nytt og vi fikk mulighet til å prøve ut teknologien før vi inngikk avtale. Testperioden var overbevisende og ved forrige samling med alle landets avdelinger ble det besluttet at vi skulle sikre oss enerett for en enda lengre periode, sier Meier. Hun er klar på at digitale verktøyer er avgjørende i boligmarkedet.


 

Grethe W. Meier sikret enerett på KLiKK

Grethe W. Meier sikret enerett på KLiKK

– Boligselgerne er først og fremst opptatt av at vi klarer å skape interesse og få maksimal pris. I dette landskapet har KLiKK vist seg å være helt overlegen, sier hun, og legger til:

– Det er ikke noe problem å få tak i dem som er aktivt på boligjakt. Med KLiKK når vi også alle dem som ikke er aktive, men som likevel kan være interessert i å bytte bolig hvis det rette objektet dukker opp. Det er faktisk disse som utgjør den største kjøpergruppen.
Her kan du lese mer om KLiKK:
Slik fungerer KLiKK
Jeanette ble datet av en bolig

 

-->