Fra Bergen til Kragerø for å bli megler

Etter flere års studier i Bergen innen eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI dro Kristoffer Bergstad (27) rett tilbake til byen han liker best for å megle boliger.


– Som den yngste ved kontoret og uten det enorme nettverket til mine eldre kolleger, må jeg stå på. Heldigvis er jeg en sosial fyr som liker å omgås mennesker. Det hjelper, smiler 27-åringen. Han var med  å starte PrivatMeglerens nye kontor i Kragerø etter å ha fullført studiene i Bergen.

Her treffer du Kristofer Bergstad
bergstad01
Han er eiendomsmeglerfullmektig og partner i PrivatMegleren Kragerø. Alle som jobber som eiendomsmeglerfullmektig vet at det innebærer mye arbeid. I tillegg til en krevende jobb har Kristoffer samboer og to barn på henholdsvis to år og to uker. Da kan erfaring fra Forsvaret komme godt med for å ha disiplin i logistikken.

Med familien
– Det er hektisk fra morgen til kveld. På ettermiddagen er jeg alltid med familien, men om kvelden må jeg ta høyde for at det kan bli befaringer og visninger, sier han. Han angrer ikke på at han satset som eiendomsmegler.

EiendomTåtøy, priset til 5,9 mill" Bolig med egen brygge, anneks og sjøbod

EiendomTåtøy, priset til 5,9 mill» Bolig med egen brygge, anneks og sjøbod

– Jeg har en fasinasjon for eiendom og bolig. Det handler om stilarter, byggverk, arkitektur og jeg treffer så mange kjekke mennesker gjennom jobben.
– Hva er ditt beste minne det året du har jobbet som megler?
– Fra i fjor høst. Da kom det en kunde og ønsket å bruke meg etter at en annen megler ikke hadde klart å selge en bolig på Stabbestad.

Hva gjorde du annerledes?
– Jeg spisset målgruppen, og sørget for at alt av markedsføringsmateriell ble optimalisert. Etter første visning ble boligen solgt. Da satt jeg igjen med en god følelse, sier han.


Her finner du PrivatMegleren Kragerø

-->