Bolig-Bergen i god driv

I snitt tar det 25 dager å selge en bolig i Bergen.
vikebo01– Vi har et godt  boligmarked i Bergen. At prisene gikk tilbake 0,2 prosent i februar betyr lite. Prisene har steget med 3,6 prosent det siste året, nesten tre ganger så god avkastning som banken gir,  sier partner Christer Vikebø i PrivatMegleren.


Som forventet
Overdreven prisoppgang er han ikke tilhenger av.
– Basert på det siste året er prisutviklingen som forventet, sier han.
I gjennomsnitt tar det 25 dager å selge en bolig i Bergen. Til sammenligning tar det 77 dager i Stavanger. Samtidig legger Privatmegleren Vikebø & Jørgensen bak seg en bedre februar sammenlignet med i fjor.

Her finner du PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Visninger og budkamper
– Aktivitetsnivået har vært høyt gjennom hele måneden, og svært mange boliger er solgt til takst eller over takst. Vi var derfor litt overrasket over at det kom et lite minustegn i prisstatistikken for februar, sier Vikebø. Han spår fortsatt høy aktivitet frem mot sommeren.

LES OGSÅ: Derfor valgte Tone PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

– Aktiviteten er det ikke noe å utsette på. Boligkjøperne er der, visningene er godt besøkt og vi har budkamper hver eneste dag. Det vitner om et livlig og dynamisk boligmarked, sier han.

LES OGSÅ: DN-reportasje – slik fikk ekteparet økt interesse og høyere pris for boligen

-->