Press i boligmarkedet

Klisjeen om at boligmarkedet går så det griner har fått mer næring etter årets to første måneder. Spesielt i Oslo.
Grethe03


AV: GRETHE W. MEIER
Adm.dir, PrivatMegleren


Aktiviteten og prisoppgangen i Oslo skyldes at det er færre boliger til salgs. Dermed blir det ofte hard konkurranse om det som er tilgjengelig, og den med størst lommebok vinner. Slik er boligmarkedet – høyeste bud vinner og kampen kan føre til unødvendig høye boligpriser, spesielt i pressområder. Men det er bra aktivitet i andre deler av landet også.

Her finner du PrivatMegleren nær deg


Luksusmarkedet
I Rogaland er utviklingen litt mer beskjeden. Meglere i andre deler av landet rapporterer gjennomgående om godt besøkte visninger, gjerne etterfulgt av heftige budrunder. Samtidig får vi inn stadig flere oppdrag. Dermed kan vi – heldigvis – legge ut mer boliger for salg i mars. Om dette er tilstrekkelig til å tette avviket mellom tilbud og etterspørsel, vil vi først få svar på om en måned. Vi registrerer dessuten at det omsettes boliger i høyt tempo også i det såkalte luksusmarkedet.


KLiKK
Når stadig flere boligselgere henvender seg til PrivatMegleren, skyldes det at vi har enerett på KLiKK. Dette er teknologi som selv finner veien til boligkjøpere. Dagens Næringsliv viet nylig vår eksklusive teknologi en reportasje over to sider. Det forteller noe om kraften og attraktiviteten i det digitale verktøyet.  Med KLiKK blir vi enda mer populære hos boligselgerne, fordi verktøyet øker interessen for nettopp DIN bolig. Med flere interessenter er det større mulighet for å oppnå god pris.


Ny profil
Avslutningsvis må jeg fremheve vår nye profil. Den er inspirert av dyrearter i norsk fauna som hjort, falk og ulv. Profilen har et grandiøst tilsnitt som enda sterkere skiller oss fra andre meglere.

Privatmegleren skal oppfattes som sofistikert, skarpt blikk og sulten

Privatmegleren skal oppfattes som sofistikert, skarpt blikk og sulten

Profilen skal gjenspeile det sofistikerte, det skarpe blikket og sult. Det er en slik megler vi gir deg.  Jeg er overbevist om at den nye innpakningen fører til enda større oppmerksomhet om boliger som fra PrivatMegleren. Man skal nemlig aldri undervurdere kraften i fin innpakning.

-->