Derfor valgte Tone PrivatMegleren

Tre faktorer avgjorde meglervalget til boligselger Tone Gravdal: Megleren, kvaliteten på prospektet og KLiKK-teknologi.

Tone Gravdal er svært fornøyd med valget av megler

Tone Gravdal er svært fornøyd med valget av megler


– Jeg er så fornøyd. Det har bare vært helt utrolig, jubler hun. Gravdal er radiorådgiver i P5 og rett etter salget av leiligheten i slutten av februar la hun ut en statusoppdatering på Facebook med en hyllest til megleren.

Her finner du PrivatMegleren nær deg

Denne meldingen la Gravdal på Facebook etter salget av boligen

Denne meldingen la Gravdal på Facebook etter salget av boligen

Stor interesse
– Privatmegleren Vikebø & Jørgensen opptrådte veldig profesjonelt, fra det uforpliktende møtet til budrunden var unnagjort, sier hun. Gravdal la nylig ut leiligheten i Sandviken, som er et populært område nær Bergen sentrum. Prisantydningen for leiligheten på 132 kvadratmeter ble satt til 5 980 000 kroner.
– Jeg fryktet at en slik høy pris ville begrense antall interessenter og kjøpere. Det er et prisleie som ligger over det normale.

Stilfullt kjøkken

Stilfullt kjøkken

Den bekymringen viste seg ubegrunnet. På den ordinære visningen kom 30 personer. I tillegg ble det avholdt fire private visninger. Etter ti dager var leiligheten solgt for 6 600 000, altså 620 000 kroner over prisantydningen.

Elegant prospekt
Gravdal fremhever prospektet til PrivatMegleren som elegant og stilfullt, og hun hadde fått med seg KLiKK-teknologien som PrivatMegleren har enerett på i Norge. KLiKK er et digitalt verktøy som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier, basert på algoritmer.

Elegant stue

Elegant stue

– Ved siden av prospektet og KLiKK må jeg fremheve megler Christer Vikebø. Han ga meg veldig god rådgivning, og jeg valgte å bruke firmaet Imotiv til å style deler av leiligheten etter innspill fra ham. PrivatMegleren leverte på absolutt alt, og var tett på prosessen helen tiden, sier Gravdal, og føyer til:
– Innerst inne hadde jeg et håp om at noen likte leiligheten så godt at jeg kunne få opp mot 6 350 000 kroner.  At jeg skulle få så mye som jeg faktisk gjorde, hadde jeg aldri drømt om.

LES OGSÅ: DN-reportasje om KLiKK – økt interesse og høyere pris

-->