Megler med den sprekeste tjenesten

– Ingen andre meglere klarer å matche denne tjenesten.

Det sier Ørjan Tredal i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, avdeling Nordhordland. I august i fjor meldte han overgang fra Eiendomsmegler Vest.

Ørjan Tredal er imponert over kraften i KLiKK

Ørjan Tredal er imponert over kraften i KLiKK

Har enerett
Tredal er fasinert over den nye digitale tjenesten KLiKK som bare kunder av Privatmegleren har tilgang til det neste året.
– Verktøyet er helt rått og har flere ganger bevist sin styrke. Jeg er glad vi foreløpig har enerett i det norske markedet, sier Tredal.
Her kan du lese reportasjen i Dagens Næringsliv om ekteparet som opplevde økt interesse og økt pris med KLiKK

Vil ha flere boliger for salg
Akkurat nå kunne Tredal og kollegene ønske at flere la ut boligen for salg i Nordhordland. Det er mange som er interessert i bolig i denne regionen, men utbudet står ikke i forhold til etterspørselen.

Et par fra Fyllingsdalen kjøpte nylig denne perlen på Meland

Et par fra Fyllingsdalen kjøpte nylig denne perlen på Meland

– Jeg hadde nylig visning på en enebolig i Meland. Den var godt besøkt og et par fra Fyllingsdalen kjøpte huset. En kollega hadde visning på en annen enebolig og regnet ut at flesteparten av interessentene kom fra Åsane. Dette viser at Nordhordland er populært hos bergenserne, sier Tredal, og legger til:
– Boligprisene er halvparten sammenlignet med Bergen samtidig som det er kort vei til sentrum. Som boligkjøper får man enda mer for pengene.
Ørjan Tredal kan gi deg en verdivurdering av din bolig

 

-->