Min jobb? – Få maksimal pris!

Navn: Lillian Ch. Nilsen
Alder: 36
Sivil status:  Gift
Bosted: Oslo
Yrke: Daglig leder/Megler
Sted: Privatmegleren Allé, Oslo

Her kan du kontakte Lillian

Hvor lenge har du arbeidet som megler?
– Jeg startet i meglerbransjen ved en tilfeldighet i 2001. Fant nokså fort ut at det var dette jeg ønsket å drive med og har ikke angret ett sekund.

Hvordan vil du beskrive innholdet i en maksimalt god arbeidsdag?
– Foretrekker å være tidlig på jobben for å få oversikt over det som skal skje i løpet av arbeidsdagen. Jeg får energiboost av å selge og å få inn oppdrag. Det er en herlig mestringsfølelse samtidig er jeg ydmyk for tilliten hver eneste gang. Tett kundeoppfølging er svært viktig og ikke minst givende samt det ansvaret det er å lede kunder trygt gjennom hele salgsprosessen. Det må nevnes at når man jobber i et salgsmiljø er salgskulturen på kontoret en viktig suksessfaktor. Vi hauser hverandre opp og har en sunn konkurranse hver eneste dag.

Opplever du at boligselgere i dagens marked har for store forventninger når det kommer til pris?
– Boligselgere skal stille krav til oss meglere, og min jobb er å få maksimal pris ut av markedet. Media styrer også mye av vår hverdag og det er klart kundene kan få høye forventninger når det stadig blir skrevet om kanonsalg i avisen.

Når bestemte du deg for at det var denne jobben du ville ha?
– Megleryrket er en livsstil og man «vokser» seg litt inn rollen. For min del observerte jeg og lærte mye av de mest erfarne meglerne i bransjen de første årene. Jeg har et brennende engasjement for å videreutvikle meg som megler både innen salg og fag, og stortrives nå som partner i PRIVATmegleren Allé.

Har du hatt andre jobber så langt i yrkeslivet?
– Jeg startet min karriere i meglerbransjen.

Får du tid til trening eller andre hobbyer gjennom uken?
– Jeg har faste dager på treningsstudio. Min store lidenskap er å spille golf, og jeg synes det er fin avkobling i en hektisk hverdag. Hvis jeg rekker det etter søndagsvisningene prioriterer jeg ofte å ta med sønnen for å dra til Asker, hvor jeg er fra, for å se på A-laget spille ishockey. Det er perfekt søndagsunderholdning.
Du er statminister for én dag, hva blir den viktigste saken?
– Med boligøyne ville jeg nok foreslått at førstegangskjøperne slapp å betale dokumentavgift.

Hvordan tror du boligmarkedet i din region vil utvikle seg det neste året?
– Jeg tror på økning frem mot sommeren på bakgrunn av det lave utbudet. Etter sommeren tenker jeg at det blir en utflating med noe lavere vekst.

Kan du huske ditt hittil stolteste øyeblikk som megler?

– Det må nesten være da vi åpnet eget meglerkontor. Deilig følelse!

Kontakt Privatmegleren allé

-->