Tar sats i Kragerø

Han har spilt i elitéseriehåndball, og har et brennende ønske om å få Kragerø opp igjen på øverste nivå og gjøre Privatmegleren til byens mest attraktive megler. 


Kent Andre Andersen lever et hektisk liv som eiendomsmegler og håndballspiller.
I fjor ble 33-åringen spurt om han kunne være med å å etablere Privatmegleren i Kragerø sammen med Bjørn Helliksen, en av sine argeste konkurrenter gjennom en årrekke. I januar var de i gang sammen med Kristoffer Bergstad. Ingen meglere omsatte flere boliger og fritidsboliger i Kragerø enn Andersen i 2015 .


 

Kent Andre Andersen

Kent Andre Andersen

Ambisjoner
Andersen er daglig leder og fagansvarlig, og det mangler ikke på ambisjoner – om det handler om megling eller håndball.
– Akkurat nå er det tre ting som preger livet mitt, jobb, familie og håndball. Ambisjonene er å gjøre Privatmegleren til den mest attraktive megleren innen bolig og fritidsbolig i Kragerø-regionen, og samtidig med dette bidra til at Kragerø skal ta steget opp en divisjon i håndball, sier Andersen.


– Vi er dessuten godt i gang med oppdragsigneringer, vi har aldri signert så mange oppdrag så tidlig på året noen gang. Nå venter vi bare på at det våres i Kragerø, legger han til.

 Aktiv håndbalspiller

Han er fremdeles aktiv håndballspiller, og spør du om han er lagets eldstemann, kontrer han med at det er fire-fem andre spillere som er enda eldre. Han debuterte som eliteseriespiller i en alder av 16 år.
– Vi har unge og veldig dyktige spillere på laget.


– Hvordan er det for deg å spille med 16-17-åringer?
– Det er utrolig kjekt, prøver å være med på så mange treningsøkter jeg rekker, desverre ikke alle. De unge spillerne har drømmer og vi som er eldre kan tilføre rutine, i tillegg har vi en av Norges beste håndballhjerne i Simen Muffetangen som trener. Kombinasjonen er viktig med tanke på de mål vi har satt oss. De unge er tross alt fremtiden og rekrutteringen er veldig god, sier Andersen.


«Opp og ned»
Akkurat nå leder Kragerø 2. divisjon og nivået på motstanderne beskriver Andersen som «opp og ned».
– Vi møter gode lag og lag som ikke er fullt så gode. Det er store forskjeller i 2. divisjon, sier han. I mars håper vi det blir seriefinale mot Herkules på hjemmebane i Kragerøhallen. Da blir det kjempestemning!
Som 22-åring begynte han som megler etter å ha tatt meglerutdanningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Etter nesten elleve år som eiendomsmegler i Kragerø valgte han å være med å etablere Privatmegleren i Kragerø.


Her er kontaktinformasjon til Kent

Digitale plattformer
– Jeg er imponert over den verktøykassen Privatmegleren har. Kjeden bruker digitale plattformer vi ikke har hatt tilgang til tidligere. Samtidig har Privatmegleren en innpakning som bidrar til økt interesse for boliger og fritidsboliger, sier han og føyer til:
– Kundene får den samme innpakningen om det er et naust i Kragerø eller en villa i Holmenkollen som skal selges. Vi er dessuten kommet inn i en kjede som har enerett på KLiKK, en teknologi som selv finner veien til boligkjøpere. Det er svært mange som ikke er på boligjakt før det plutselig dukker opp en interessant bolig.

LES OGSÅ: Ekteparet som brukte KLiKK og fikk en halv million over takst

 

-->