-Ikke forskjell på Holmenkollen og Nordhordland

Boliger i Nordhordland skal presenteres akkurat like lekkert som en villa i Holmenkollen.

Profesjonelle boligbilder gir et ekstra tilsnitt - flere bilder nederst

Profesjonelle boligbilder gir et ekstra tilsnitt – flere bilder nederst

– Vi ser eksempler på at enkelte meglere i denne regionen bruker mobilkamera når de utarbeider presentasjon av boliger som skal selges. Ingen boligselgere i Nordhordland skal oppleve at de blir mindre ivaretatt enn boligselgere i Holmenkollen, fastslår Magnus Nilsen i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, avdeling Nordhordland.

Her kan du kontakte Privatmegleren i Nordhordland

Formidabel utvikling
De tre meglerne som har Nordhordland som sitt kjerneområde i Privatmegleren har mest aktivitet i kommunene Lindås, Meland, Austrheim og Radøy. Den 35 år gamle megleren har vært megler siden han var 19 år gammel, og kjenner regionen som sin egen bukselomme.
– Utviklingen har vært formidabel. Da jeg begynte som ung megler var det mest eneboliger i Nordhordland. Det har vært enorm utbygging av leiligheter. Lindås og Meland er blitt veldig urbanisert det siste tiåret, sier Nilsen.

Privatmegleren har enerett på KLiKK blant norske meglere

Privatmegleren har enerett på KLiKK blant norske meglere

Bruker avansert teknologi
Lavere boligpriser enn i Åsane og Bergen for øvrig er en viktig faktor til at stadig flere bergensere bosetter seg i disse kommunene. I Lindås og Meland ligger kvadratmeterprisen fra 25.000 kroner og oppover, mens i Austrheim og Radøy ligger den fra 16.000 kroner og oppover

– Hva skiller dere fra andre meglere i denne regionen?
– Uansett hvor boligselgeren bor i landet skal han eller hun oppleve den samme kvaliteten. Vi senker ikke kvaliteten fordi vi megler boliger som ligger litt mer landlig til. I tillegg er vi den eneste meglerkjeden som har enerett på KLiKK i Norge, en teknologi som basert på algoritmer selv finner veien til potensielle boligkjøpere, svarer Nilsen.
Her kan du lese om ekteparet som økte interessen og prisen med KLiKK

FAKTA: Folketallet i Lindås, Meland, Radøy og Austrheim er totalt 30818 (pr.2014)
Befolkningsutviklingen fra 2002-2012:
Radøy: ca. 7 %
Austrheim: ca. 10 %
Meland: ca. 26 %
Lindås: ca. 16 %

LES OGSÅ: Kupping av bolig og 330.000 over takst i Nordhordland

nord04nord01

 

 

-->