Bruker KLiKK for å selge boliger i Nordhordland

En bolig ble kuppet før visning og en annen gikk 330 000 kroner over takst. Megler Stian Nilsen bruker eksklusiv og målrettet teknologi i jakten på boligkjøpere, også for å nå dem som bor utenfor Nordhordland.


– Boligmarkedet i Nordhordland er i god bevegelse. Sammenlignet med januar i fjor har vi solgt dobbelt så mange boliger. Det er bra med både kjøpere og selgere i denne regionen. I tillegg møter det folk fra Åsane, sentrum og Fyllingsdalen på visninger, sier Nilsen, som er en del av teamet til Privatmegleren Vikebø & Jørgensen i Nordhordland. I motsetning til i fjor har Nilsen fått et nytt verktøy – teknoligien KLiKK som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier som Dagens Næringsliv nylig omtalte.

Høyrere temperatur
Nilsen viser til to salg som beskriver at det er høyere temperatur enn ellers. En bolig i Alversund ble kuppet før visning. Kjøperen la 175 000 kroner mer på bordet enn prisantydningen.

Denne boliogen gikk 330 000 over takst

Denne boliogen gikk 330 000 over takst

– Generelt anbefaler vi at kundene skal gjennomføre visning og budgivning. I enkelte tilfeller er også vi meglere i tvil og i dette tilfellet ønsket selgeren å akseptere budet som kom før visningen, sier Nilsen. Boligen gikk for 3 875 000 kroner.

Smile bredt
På Frekhaug solgte megleren en bolig til 330 000 kroner over takst, og summen havnet dermed på 3 430 000 kroner.
– Når man får bud så høyt over prisantydningen er det bare å smile bredt. Det er høyest mulig pris det tross alt handler om for den som selger bolig, påpeker Nilsen.
Her kan du kontakte våre lokale meglere

 

Denne boligen ble kuppet før visning

Denne boligen ble kuppet før visning

Den erfarne Nordhordlands-megleren har et godt råd til den som skal selge i regionen.

Lokal megler
– Du er tjent med å velge en lokal megler når du skal selge i Nordhordland. Samtidig skal man passe på at man er uavhengig av sin egen bank og henter inn tilbud fra flere meglere. Som boligselger skal du være opptatt av det beste resultatet når du selger. Det oppnår du ved å kombinere kunnskap om markedet her ute med det beste valget av megler for nettopp din bolig.

Nilsen forteller at deres produkt, salgsgaranti og meglere mer enn gjerne lar seg sammenligne med andre meglere.

-->