DN-reportasje om KLiKK fra Privatmegleren

Ekteparet traff godt med bruk av teknologi som er eksklusiv for Privatmegleren.
Vi kan selge din bolig


Mandag 8. februar publiserte Dagens Næringsliv et intervju med ekteparet Bente og Frode Hansen Nyengen.

KLiKK
Da de skulle selge sin funkisvilla i Sørum kommune  oppfordret megleren ekteparet til å prøve KLiKK i markedsføringen, en teknologi Privatmegleren har enerett på blant meglere i Norge.

Denne boligen på Sørum ble presentert med KLiKK-teknologien

Denne boligen på Sørum ble presentert med KLiKK-teknologien

Utfordringen til ektepareret var at boliger i dette prisleiet var svært uvanlig i området. Funkisvillaen ble lagt inn i KLiKK-formatet, og basert på algoritmer i sosiale medier fant KLiKK selv frem til potensielle boligkjøpere som ikke nødvendigvis var på boligjakt.

God respons
Responsen var overveldende og på visningen stilte rundt 20 personer. Budrunden ble avsluttet da prisen hadde passert taksten med nesten en halv million kroner.
Administrerende direktør Grethe W. Meier i Privatmegleren sier at eksempelet fra Sørum demonstrerer at digital jakt på potensielle boligkjøpere er helt avgjørende.

Grethe W. Meier er adm.dir i Privatmegleren

Grethe W. Meier er adm.dir i Privatmegleren

Viser sin styrke
– Gjennom tradisjonelle kanaler når vi dem som er på boligjakt. Med KLiKK når vi også dem som ikke følger boligmarkedet, og det viser seg ofte at folk som kjøper bolig ikke var på jakt før drømmeboligen plutselig åpenbaret seg. Det er her KLiKK-teknologien viser sin styrke, sier hun♦
Her kan du lese mer om KLiKK

BILDE ØVERST: FAKSIMILE AV REPORTAJE FRA DAGENS NÆRINGSLIV MANDAG 8. FEBRUAR 2016
Her kan du lese hele saken som ble publisert i Dagens Næringsliv

 

-->