Her finner du Årets Farge

I 2016 skal det være lekent – med rosa .

Saken fortsetter under bildet

Rosa er Årets Farge

Rosa er Årets Farge

Kjeden Fargerike med 120 butikker utpeker årlig årets farge.

Kreativ leder Tale O. Henningsen i Fargerike

Kreativ leder Tale O. Henningsen i Fargerike

Paletter
For femte gang lanserer Fargerike Årets Farge.  Det er satt sammen tre kjølige rosa paletter. Årets farge skal reflektere samtiden vi lever i, forklarer kreativ leder Tale O. Henningsen i Fargerike.

Her finner du en megler i ditt nærområde

Det myke

Rosa representerer det myke og behagelige. Den føyer seg vakkert inn i våre hjem og gir en naturlig varme, mener den kreative lederen.

– Rosa fjerner oss fra det maskinelle og grå. De store grå byene. Får deg til å føle deg spesiell. Palettene gir oss mulighet å puste, trekke inn skjønnheten og få oss til å føle oss vakre. Det er en ingen annen farge som får oss til å blomstre  som rosa. Med rosa føler vi ossluksuriøse, sier hun.
Fotograf

Slik blir boligmarkedet 2016

De tre palettene som skal spille årets farge, er Fryd, Harmoni og Mystikk. Det gjenspeiler en positiv og trygg farge, sier Henningsen entusiastisk.

Kjøkken med tydelige rosa innslag

Kjøkken med tydelige rosa innslag

Rosa skjorte
Hun ser ikke for seg at Kari og Ola Nordmann løper og kjøper rosa for å male hele huset utvendig. Men som et elegant tilsnitt til interiøret fungerer rosa fint.

– Vi registrerer at rosa får en stadig større plass i samfunnet, også hos menn i dagliglivet. Det er ikke uvanlig at menn går i rosa skjorte. Man kan fint male noen vegger i rosa, ha sofaputer, lampeskjermer eller gardiner i rosa. Fargen fungerer dessuten veldig fint på enkelte pyntegjenstander, sier Henningsen.

Kos med rosa peis

Kos med rosa peis

Bildene er fra Fargerike

Ønsker du verdivurdering av din bolig?

 

 

 

-->