Seiler inn i Privatmegleren

Den erfarne megleren Bjørn Helliksen er nå en del av Privatmegleren Kragerø. 52-åringen har Kragerø som sitt kjerneområde.

Trebarnsfaren stortrives som partner og megler i Kragerø, byen som firedobler innbyggertallet på sommerstid.

Bjørn Helliksen er nå partner i Privatmegleren Kragerø

Bjørn Helliksen er nå partner i Privatmegleren Kragerø


Det lokale boligmarkedet

– Kragerø er en spennende plass å drive med megling, sier Helliksen og betrakter byen og skjærgården som et marked med god flyt. Kragerø har et innbyggertall på i underkant av 11 000 personer som bor fast i kommunen. Om sommeren  eksploderer folketallet til rundt 40 000 mennesker, noe som gjør at fritidsmarkedet er en betydelig del av omsetningen for meglere i Kragerø. Det lokale boligmarkedet er imidlertid  viktig for Helliksen som alltid jobber for at både selgere og kjøpere får en maksimal opplevelse.

Latt seg imponere
Helliksen er fornøyd med overgangen til Privatmegleren, og har latt seg imponere over den digitale verktøykassen. Han startet som megler for 14 år siden i byen han er født og oppvokst. Som innbygger i en av landets største skjærgårdskommuner er seiling blant favorittene. 
– Seiling gir god avkopling, sier han.

Seilas til Shetland
Den lengste seilasen hadde han sammen med to gode venner til Shetland. Det er en seilas han har gode minner fra, men som også var svært utfordrende.

– Det var røff sjø med storm og regn. Må innrømme at jeg fikk kjenne på redsel når bølgene var på sitt høyeste. I løpet av seilasen fikk jeg litt andre perspektiver på livet, medgir han, og fortsetter:

Skjærgården
– Samhandling er helt avgjørende når man begir seg ut i rom sjø, og man må handle raskt.
Kameratene kom seg fint frem til Shetland, men fikk en påminnelse om at havet har sine ugjestmilde sider. Seiling er ikke det eneste han liker ved sjøen. Når man jobber som megler i en by som Kragerø blir det flere befaringer og visninger i skjærgården. 52-åringen stortrives så snart  han får anledning til å komme seg ut på fjorden i koggen.

Nå selges en leilighet i Kragerø resort, som har svært attraktivt beliggenhet ut mot fjorden

Nå selges en leilighet i Kragerø resort, som har svært attraktivt beliggenhet ut mot fjorden

 

Glad i mennesker
Helt fra barndommen og den første tippekampen på NRK på 70-tallet  har Helliksen vært Liverpool-supporter. Han er stor tilhenger av de fire udødelige bokstavene YNWA – You´ll Never Walk Alone, noe som kommer til uttrykk i hans egen væremåte, alltid inkluderende og sosial. Familie og venner betyr alt for den erfarne megleren.
– Jeg stortrives som megler. Det er en rolle som innebærer et fint samspill mellom mange parter, og om jeg skulle velge yrke enda en gang hadde jeg nok valgt det samme. Det er lystbetont og hyggelig. Jobben er på mange måter også en livsstil, avslutter Helliksen.

-->