Derfor salgsgaranti og ingen bindingstid

Privatmegleren gir alle boligselgere prisgaranti og dropper i tillegg bindingstiden.


Det bekrefter daglig leder Roar Nylund i Privatmegleren Syd i Fana.

– Dette gjelder ved samtlige avdelinger i Bergen, påpeker han.
Nylund mener produktet og tjenestene som boligselgerne får gjennom Privatmegleren tåler både prisgaranti og at bindingstiden fjernes.  Klarer ikke Privatmegleren å innfri prisen kunden forventer, betaler kunden ingenting.

Privatmegleren Syd på Nesttun

Privatmegleren Syd på Nesttun


– Bare denne uken har to boligselgere tatt kontakt. De får ikke solgt boligen. Begge opplever at andre meglerene  ikke gjør nok, og vil bytte. Kontrakten med bindingstid gjør at de ved et bytte må betale et vesentlig beløp, sier Nylund. Han synes bindingstid er en uting, og registrerer at det er mer regelen enn unntaket i bransjen.
– På samme måte som folk irriterer seg over bindingstid når det gjelder mobiltjenester bør boligselgere ikke akseptere bindingstid på meglertjenester, mener Nylund.

Kan forlate megleren
– Er noen misfornøyde med våre leveranser, er de velkommen til å forlate megleren når som helst. Det gir kundene mer frihet og våre meglere må gi alt i hvert eneste salg.

Nylund understreker at det er helt avgjørende at kunden er fornøyd med megleren.
– I løpet av livet selger og kjøper de fleste av oss boliger flere ganger. Er du fornøyd med megleren, holder du deg til hun heller han også ved senere anledninger, sier han.

Privatmegleren har enerett på KLiKK blant norske meglere

Privatmegleren har enerett på KLiKK blant norske meglere

Alene om KLiKK
Nylund har vært megler i en årrekke, og han er tilfreds med at Privatmegleren har fått enerett på KLiKK, teknologi som selv finner veien til boligkjøpere. I Danmark er denne teknologien tilgjengelig for hele meglerbransjen.
– KLiKK gir oss et fortrinn ingen andre har, konstaterer han.

LES OGSÅ: DN-reportasje om KLiKK, ekteparet merket økt interesse og fikk nesten en halv million over takst

LES OGSÅ: Her kan du lese mer om den eksklusive tjenesten KLiKK

-->