Gir boliger en helt ny drakt

Med helt ny design og fokus på det gyldne kvadrat skal PrivatMegleren Infinita skape større interesse for boligmarkedet i regionene øst og nord i Oslo.Fagansvarlig og partner Jan-Erik Gulbrandsen er stolt over den nye profilen

Fagansvarlig og partner Jan-Erik Gulbrandsen er stolt over den nye profilen


– Vi er en av de største annonsørene i Oslo. Befolkningen ser annonsene våre ukentlig i både aviser og på nett. Med den nye profilen blir det enklere for publikum å orientere seg i det lokale boligmarkedet. Vi ønsker å være et frisk pust i alle kanaler, sier fagansvarlig og partner Jan-Erik Gulbrandsen.

Her finner du PrivatMegleren Infinita

PrivatMegleren er en av landets største meglerkjeder, og omsatte boliger for 54 millarder kroner i fjor.  PrivatMegleren Infinita utgjør en av de 75 avdelingene og har vært med å utvikle den nye profilen.

Hjorten - symbolisert med det gyldne kvadrat

Hjorten – symbolisert med det gyldne kvadratSterke egenskaper
–  Vi har alltid vært opptatt av at det vi presenterer skal ha en elegant ramme, om det er et nedslitt naust eller en praktfull villa. Flott design har stopp-effekt som gir økt  interesse. Det er viktig å nå flest mulig når man selger boliger, også dem som ikke aktivt er på boligjakt, sier Gulbrandsen, og fortsetter:

– Bare 23 prosent av dem som kjøper bolig definerer seg på forhånd som boligkjøpere, mens flertallet plutselig oppdager en bolig de liker og ender opp som kjøpere. Da er det helt avgjørende at vi er synlige i dette landskapet.

Den nye profilen med den gyldne kvadat

Den nye profilen med den gyldne kvadat

Den nye profilen inneholder dyrearter fra den norske faunaen, hver av dem med symbolske og sterke egenskaper. Hjorten den sofistikerte. Falken symboliserer det presise mens ulven er konstant sulten.
– Vi definerer oss selv som sofistikerte, skarpe i blikket og sulten. Dette er viktige egenskaper for en megler, sier Gulbrandsen.

Det gyldne kvadrat
Han synes det er et kvalitetstegn at den nye profilen fokuserer på det gyldne kvadrat.
–  Enhver bolig har sitt gyldne kvadrat. Vår oppgave er å identifisere dette og sørge for at potensielle interessenter ser det gyldne kvadrat og verdsetter det på samme måte.

Skal ikke være i tvil
Samlet koster den nye profilen til PrivatMegleren mellom 15 og 20 millioner kroner.
– Det er en betydelig investering PrivatMegleren Infinita her er med på, men det er absolutt verdt pengene. Aktørene i meglerbransjen er blitt veldig like i profilen. Boligkjøperne i de nordlige og østlige deler av hovedstaden skal ikke være i tvil når PrivatMegleren Infinita presenterer boliger, fastslår den erfarne megleren.

 
-->