Angriper boligmarkedet i Oslo med kraftfull design

Med helt ny design og fokus på det gyldne kvadrat skal PrivatMegleren Panorama skape større interesse for boligmarkedet i hovedstaden.


soliman01
– Vi er en av de største annonsørene i Oslo. Folk ser annonsene våre ukentlig i både aviser og på nett. Med den nye profilen blir det enklere for publikum å orientere seg i det lokale boligmarkedet. Vi ønsker å være et frisk pust i alle kanaler, sier daglig leder og partner Soliman Sarwar.

Her finner du din megler hos PrivatMegleren Panorama

PrivatMegleren er en av landets største meglerkjeder, og omsatte boliger for 54 millarder kroner i fjor.  PrivatMegleren Panorama utgjør en av de 75 avdelingene og har vært med å utvikle den nye profilen.

Hjorten - symbolisert med det gyldne kvadrat

Hjorten – symbolisert med det gyldne kvadrat

Sterke egenskaper
–  Vi har alltid vært opptatt av at det vi presenterer skal ha en elegant ramme, om det er en enkel leilighet eller en praktfull villa. Flott design har stopp-effekt som gir økt  interesse. Det er viktig å nå flest mulig når man selger boliger, også dem som ikke aktivt er på boligjakt, sier Sarwar, og fortsetter:

– Bare 23 prosent av dem som kjøper bolig definerer seg på forhånd som boligkjøpere, mens flertallet plutselig oppdager en bolig de liker og ender opp som kjøpere. Da er det helt avgjørende at vi er synlige i dette landskapet.

Den nye profilen med den gyldne kvadrat

Den nye profilen med den gyldne kvadrat

Den nye profilen inneholder dyrearter fra den norske faunaen, hver av dem med symbolske og sterke egenskaper. Hjorten den sofistikerte. Falken symboliserer det presise mens ulven er konstant sulten.
– Vi definerer oss selv som sofistikerte, skarpe i blikket og sulten. Dette er viktige egenskaper for en megler, sier Sarwar.

Det gyldne kvadrat
Han synes det er et kvalitetstegn at den nye profilen fokuserer på det gyldne kvadrat.
–  Enhver bolig har sitt gyldne kvadrat. Vår oppgave er å identifisere dette og sørge for at potensielle interessenter ser det gyldne kvadrat og verdsetter det på samme måte.


Skal ikke være i tvil

Samlet koster den nye profilen til PrivatMegleren mellom 15 og 20 millioner kroner.
– Det er en betydelig investering vi her ved PrivatMegleren Panorama er med på, men det er absolutt verdt pengene. Aktørene i meglerbransjen er blitt veldig like i profilen. Boligkjøperne i Oslo skal ikke være i tvil når PrivatMegleren Panorama presenterer boliger, fastslår den erfarne megleren.

-->