Bergens best likte megler

Privatmegleren Bergen & omegn har passert 7000 følgere på Facebook.


– Vi er utrolig glade over at så mange ønsker å følge oss på Facebook, sier daglig leder og partner Tom Jørgensen.

Tom Jørgensen er stolt over 7000 følgere på Facebook

Tom Jørgensen er stolt over 7000 følgere på Facebook

Flest følgere i Bergen
Privatmegleren Bergen & omegn er den eiendomsmegleren i Bergen med flest følgere, og også den med flest følgere av de 75 avdelingene med Privatmegleren i Norge.
– Vi gikk tidlig på Facebook, og oppfattet dette som en viktig kanal for å holde kontakt med alle som ønsker informasjon om boligmarkedet. Vi ønsker å være tidlig ute med nyheter og informasjon som vi håper forbrukerne oppfatter som nyttig og ikke som spam, og  fortsetter Jørgensen.

Her finner du Privatmegleren i Bergen

Boligstoff
– Vi merker at folk er opptatt av boligstoff, og det synes vi er kjekt og vi ønsker naturligvis å være den som gir folk det mest interessante, sier han.
Jørgensen peker dessuten på at det tidlig ble tatt et valg om å være i front ved å ta i bruk innovativ teknologi og nye digitale plattformer.

KLiKK økte interesse og pris
– Digital analfabeter er det siste vi vil være. Vi er tilstede på flere plattformer og bruker daglig teknologi som er nyskapende, sier han. Som eneste kjede bruker Privatmegleren teknologien KLiKK som basert på algoritmer som selv finner veien til potensielle boligkjøpere på Facebook.

Her kan du lese om ekteparet som økte både interessen og prisen ved bruk av teknologien KLiKK

Privatmegleren har enerett på KLiKK blant norske meglere

Privatmegleren har enerett på KLiKK blant norske meglere

 

 

 

-->